עבור לתוכן

עזרה | מערכת קולנוע ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי טלוויזיה 40 אינץ' והייתי רוצה שיהיה לי איזה מערכת קולנוע ביתית שתתחבר בHD ותספק לי את כל הצרכים הרגילים והקבועים של מערכת קולנוע ביתית (חשוב שתתמוך בUSB בצורה הטובה ביותר!)

תקציב בערך 1300 שקל.

תודה רבה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה........

פורסם

התקציב דל. אפילו מערכות הכל-כלול בתקציב האלו הן לא ממש איכותיות.

מה מקור התוכן שלך (כבלים/דיסק קשיח נייד/מחשב)?

האם אתה מוכן להסתפק ב-2 ערוצי שמע?

מה דגם הטלוויזיה שלך (טלוויזיות חדשות יכולות לשמש כסטרימר לפחות באופן מוגבל)?

פורסם
  • מחבר

גבר אני לא מחפש איזה משהו לא נורמלי עכשיו שיעיף את הבית...מערכת סבבה כזאת עם DVD שתהיה HD בחיבור (עדיף עם חיבור USB זה די חשוב או אופציה שאני לא אצטרך דיסקים לכל דבר) ורמקולים שיהיו סבבה...לא משהו הכי מטורף שיש סתם מערכת זורמת אני לא איזה מבקר סרטים או משהו שאני צריך מערכת קולנוע ביתית ב10000 שקל...ואם יש משהו שהוא ממש טוב עם 2 רמקולים אז סבבה למרות שאני מעדיף יותר

פורסם

אני לא חושב שזה מערכת טובה אבל אני בטוח שהיא תספק את דרישותיך

LG HT503SH

רק תבדוק שהחוטים לא קצרים מדי

פורסם

אני לא בטוח שהמערכת הזאת תומכת כראוי בניגון תוכן בהפרדה גבוהה. זאת בעיה שיש ברוב מערכות ה-HT הזולות

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ניגון תוכן בהפרדה גבוהה?!

פורסם

אם מישהו נוסע לחו"ל תבקש ממנו מהדיוטי פרי ב 200 דולר את הפיוניר VSX421 ואת סט הרמקולים של פיוניר S-HS100 בעוד 200 דולר. סה"כ בתקציב שלך ויתן לך מענה מצויין ביחס לכסף. כמובן לכל בן אדם מותר להביא עד 200 דולר אז צריך שני אנשים.

פורסם

fungiman אני רשמתי שאני לא מצפה ממנה אבל זה מה שיש

מה לעשות שאין תקציב וחוץ מזה הוא רשם שהוא לא רוצה משהו שיעיף ת'גג.

אני אישית שמעתי מערכות מאוד זולות כולל זו ובדרך כלל הסאונד הוא יותר מהמצופה פה למשל יש סאב ממש טוב יחסית למחיר.

הפתרון אם הדיוטי פרי עדיף אם אתה מכיר משהו שיכול להביא אז כדי

פורסם
  • מחבר

[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]סליחה על הבורות אבל ברסיבר שהבאת לי הוא משולב עם די וי די ויציאת USB??? ( ה 421)[/td][/tr][/table]

פורסם

לא, אבל יש לו כניסות HDMI ויציאת HDMI לטלוויזיה ותוכל לחבר אליו את המחשב שלך שיתן לך את כל הפונקציונליות שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים