פורסם 2012 באפריל 213 שנים אולי הרשאות על קובץ קוניפיגורציה?באותו עמוד form שאתה מגדיר סיסמא דברים אחרים נשמרים אחרי HTTP post?
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר בעמוד ניתן להגדיר רק את הסיסמה לרשת האלחוטית, אין אפשרויות אחרות.איך אפשר לבדוק את הרשאות הקובץ?
פורסם 2012 באפריל 213 שנים הרשאות אפשר לראות בגישה ל shell של הנתב (מול הרשאות לקובץ אחר שכן עובד).יכול להיות שיש בעיה של HTTP post מסיבה כלשהי גם שאת זה ניתן לבדוק או ע"י בדיקה עם Fidler (בערבון מוגבל) או ע"י קריאה של לוגים של Apache.
פורסם 2012 באפריל 213 שנים לפני שאתה שורף את הזמן בגוגל על מה שכתבתי - תבדוק שאין כבר באג מדווח על זה.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים גם לי יש בעיה מוזרה עם הרשת האלחוטית, אבל אחרי כמה פעמים זה נשמר.DD-WRT v24-sp2 (12/20/11) std(SVN revision 18024)1043 כמובן
פורסם 2012 באפריל 313 שנים אני עשיתי REBOOT מתוך התפריט של DD WRT וזה עזר לשמור את הגדרות אבטחת של הרשת האלחוטית שהגדרתי שווה לנסות.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מחבר טוב אז כרגע הנתב שלי Bricked אחרי שניסיתי לצרוב עליו גירסת DD-WRT של brainslayer.אני אממש עליו את האחריות ואז אראה איך אמשיך.-LosNir-, ללחוץ על Apply changes מספר פעמים עד שזה נשמר?Muilticore, ניסיתי אתמול לקבל גישה ל Shell של הנתב בעזרת ה WIKI של DD-Wrt. קיבלתי גישה, איך אני מקבל גישה לשרת ה Apache?As-21, ניסיתי גם את זה, אין שינוי.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים טוב אז כרגע הנתב שלי Bricked אחרי שניסיתי לצרוב עליו גירסת DD-WRT של brainslayer.אני אממש עליו את האחריות ואז אראה איך אמשיך.-LosNir-, ללחוץ על Apply changes מספר פעמים עד שזה נשמר?Muilticore, ניסיתי אתמול לקבל גישה ל Shell של הנתב בעזרת ה WIKI של DD-Wrt. קיבלתי גישה, איך אני מקבל גישה לשרת ה Apache?As-21, ניסיתי גם את זה, אין שינוי.TFTP אפשר לצרוב עליו מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.