עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מחשב למשחקים

Featured Replies

פורסם

מה עניינים אנשים? אני רוצה לקנות מחשב לאחי..נטו למשחקים כבדים ובמיוחד המשחקים שצפויים לצאת כמו מקס פיין 3 gta v וכאלה...

יש לי את המפרט הזה רציתי לדעת אם הוא מספיק טוב או יש משהו לשפר או שבכלל תוכלו לעשות לי מפרט אחר שנראה לכם יותר טוב...אשמח לכל עזרה מסויימת

לגבי מסך יש לי 24 ברזולוציה של 1920x1080 ככה שאין לי בעיה עם זה

התקציב שלי זה בין 4 וחצי 5 אלף

מעבד:

כמות: 1 - מחיר: ₪778

קירור למעבד:

כמות: 1 - מחיר: ₪46

לוח אם:

כמות: 1 - מחיר: ₪294

מארז:

כמות: 1 - מחיר: ₪540

זיכרון:

כמות: 1 - מחיר: ₪103

קשיח למחשב שולחני:

כמות: 1 - מחיר: ₪444

כרטיס מסך:

כמות: 1 - מחיר: ₪2784

כונן אופטי:

כמות: 1 - מחיר: ₪98

הרכבה:

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ:

₪5087

פורסם

לדעתי מפרט זוועה. אתה חוסך איפה שרק אפשר, כולל איפה שלא צריך (כונן 500GB כשכונן 1000GB עולה אולי 20% יותר, לוח אם מינימאליסטי עם מעט אפשרויות הרחבה לעתיד, המעבד הכי בסיסי בסדרה למרות שמדובר כנראה ברכיב שתמשוך הרבה זמן) - וכל זה בשביל לכלול כרטיס מסך מפלצתי, שממילא אינך צריך (למסך יחיד ברזולוציה כזו הייתי קונה היום GTX 560 TI, לא יותר, או ה660 אם יצא עד אז ויתומחר באופן הגיוני), ושיהיה החלק הראשון במחשב שיתיישן.

המחשב שלי מלפני 4 שנים (כיום אצל הורי) נקנה בתקופה בה מלך הביצועים היה ה8800 ULTRA, שעלה בערך כמו הGTX680 כיום. ומה עכשיו? בעוד ששאר המחשב שקניתיי אז עדיין סוחב יפה והיה תומך גם במשחקים עם כרטיס מסך סביר (E8400 עם קירור סביר וOC קל, 4GB זכרון וספק איכותי), אותו כרטיס מסך כיום נופל בביצועים מכרטיסים שנמכרים כיום מתחת ל500 שקל, וממש לא היה מספק בביצועיו שום חובב משחקים בעל תקציב.

פורסם

המחיר של GTX680 עדיין לא התייצב, אתה יכול להסתפק ב-570.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪778

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪137

לוח אם:

Gigabyte GA-P61-USB3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

Fractal Design ARC Mid Tower

כמות: 1 - מחיר: ₪416

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪370

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪103

קשיח למחשב שולחני:

Hitachi 1TB Sata 3 7200RPM

כמות: 1 - מחיר: ₪542

כרטיס מסך:

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1361

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

סה"כ: ₪4292

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4207 ₪

לדעתי מפרט יותר מיוצב, המארז והספק הם בונוסים איכותיים.

מעבד 4 ליבות, 8GB זיכרון, 1 טרה הארד דיסק, קירור נורמלי.

פורסם
  • מחבר

לדעתי מפרט זוועה. אתה חוסך איפה שרק אפשר, כולל איפה שלא צריך (כונן 500GB כשכונן 1000GB עולה אולי 20% יותר, לוח אם מינימאליסטי עם מעט אפשרויות הרחבה לעתיד, המעבד הכי בסיסי בסדרה למרות שמדובר כנראה ברכיב שתמשוך הרבה זמן) - וכל זה בשביל לכלול כרטיס מסך מפלצתי, שממילא אינך צריך (למסך יחיד ברזולוציה כזו הייתי קונה היום GTX 560 TI, לא יותר, או ה660 אם יצא עד אז ויתומחר באופן הגיוני), ושיהיה החלק הראשון במחשב שיתיישן.

המחשב שלי מלפני 4 שנים (כיום אצל הורי) נקנה בתקופה בה מלך הביצועים היה ה8800 ULTRA, שעלה בערך כמו הGTX680 כיום. ומה עכשיו? בעוד ששאר המחשב שקניתיי אז עדיין סוחב יפה והיה תומך גם במשחקים עם כרטיס מסך סביר (E8400 עם קירור סביר וOC קל, 4GB זכרון וספק איכותי), אותו כרטיס מסך כיום נופל בביצועים מכרטיסים שנמכרים כיום מתחת ל500 שקל, וממש לא היה מספק בביצועיו שום חובב משחקים בעל תקציב.

אני יגיד לך את האמת...אני הכי לא מבין בזה בגלל זה טוב ששאלתי...לא אני זה שבניתי את המפרט...זה רק מה שהציעו לי וכנראה שזה לא שווה כמו שאתה אומר חח

אם תוכל לעשות לי קצת סדר בדברים ולסדר לי מפרט הרבה יותר טוב אני אשמח ;)

עריכה: רציתי לדעת ראיתי שיש הבדל גדול במחיר בין gtx 570 ל-580 כמה באמת זה משנה באיכות ואם באמת אני ירגיש את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים