עבור לתוכן

DELL U2711 - איך אפשר לבדוק פיקסלים שרופים לפני הקניה (המלצה לחנות).

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות DELL U2711 . האים ישנם חנויות, שמאפשרות בדיקת המסך לפני הרכישה?

פורסם

קשה לי להאמין שחנות שתקנה ממנה את המסך יתנו לך לבדוק את המסך ואם זה יצא פגום יחליפו לך.

כי יש להם מלאי והם לא מתכוונים לפתוח מסך אחד אחרי השני עד שאתה תיהיה מרוצה.

פורסם

מצד שני, אם יש פיקסלים שרופים תוכל לממש אחריות.

פורסם

תלוי אם אלו פיקסלים "בהירים" או "כהים" ובכמות.

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שחנות שתקנה ממנה את המסך יתנו לך לבדוק את המסך ואם זה יצא פגום יחליפו לך.

כי יש להם מלאי והם לא מתכוונים לפתוח מסך אחד אחרי השני עד שאתה תיהיה מרוצה.

לא מדובר בלהיות מרוצה, אלא לא למכור מוצר פגום (פיקסלים שרופים מעבר לרשום בתעודת אחריות).

מצד שני, אם יש פיקסלים שרופים תוכל לממש אחריות.

יש לי ניסיון גרוע עם אחריות של DELL.

פורסם

דווקא איתם?! כנראה מדובר בסתם מזל נאחס. השירות שלהם נחשב לממש טוב.

פורסם

לא מדובר בלהיות מרוצה, אלא לא למכור מוצר פגום (פיקסלים שרופים מעבר לרשום בתעודת אחריות).

מה רשום בתעודת האחריות על פיקסלים שרופים?

יש לי ניסיון גרוע עם אחריות של DELL.

אז אל תקנה מוצר של DELL.

פורסם
  • מחבר

דווקא איתם?! כנראה מדובר בסתם מזל נאחס. השירות שלהם נחשב לממש טוב.

ניסו לתת לי מסך מחודש תמורת מסך פגום, שנקנה כמה יומים לפני. כתבתי על זה כאן לפני שנתיים. בסוף החליפו לחדש, אחרי כסח של כמה שבועות ופניה ליבואן.

מה רשום בתעודת האחריות על פיקסלים שרופים

אדע, כאשר אראה את התעודת האחריות. נדמה לי פיקסל אחד בהיר או 5 כהים.

אז אל תקנה מוצר של DELL

תן לי אלטרנטיבה למסך 27" 2560X1440. לא יכול להרשות לעצמי NEC ו-EIZO.

פורסם

רכשתי אחד היום ולצערי על רקע לבן ניתן להבחין בפיקסל אדום בודד, המסך באחריות CMS כך שזו הזדמנות לבדוק את האחריות שלהם מאחר והם טוענים שיש אחריות על פיקסל בודד אחד.

פורסם
  • מחבר

האם קיבלתה תעודת האחריות ביד? אם כן, מה כתוב שם לגבי הפיקסלים? אם לא, זאת עבירה על החוק. ממה שראיתי באינטרנט, מדובר בפיקסל בהיר אחד. תהיה גם מוכן, שינסו להשחיל לך מסך מחודש (שגם זה עבירה על החוק).

פורסם

מאיפה הגעת לזה, שזו עבירה על החוק?

פורסם

החוק הישראלי מחייב לספק תעודות אחריות. החוק גם מחייב להחליף בשנת האחריות הראשונה חלקים בחלקים חדשים בלבד. לא נצמדים לחוק ברוב המקרים כשמדובר באלקטרוניקה.

פורסם
  • מחבר

תחפש:

1.תקנות הגנת הצרכן

2.תעודת אחריות - אחריות ושירות לאחר מכירה

פורסם

קיבלתי חשבונית קניה ובתוך הקופסא היה רק דו"ח כיול של דל, לא מצוין שום דבר על פיקסלים אבל באתר של דל כתוב בפירוש שיש אחריות אפילו על פיקסל בודד אחד:

http://www.dell.com/ae/business/p/dell-u2711/pd

כששאלתי את המוכר בחנות למי אני פונה במקרה של תקלה הוא רשם לי את מספר הטלפון של CMS ואמר שאני יכול להתנהל גם מול היבואן.

מה ההבדל בין פיקסל בהיר לפיקסל לא בהיר? אני רואה נקודה אדומה שזה לא כהה ולא בהיר, מה זה אומר? חסר להם שלא יחליפו לי זה לא מסך זול!

פורסם

פיקסל בהיר זה פיקסל שרואים על רקע כהה. פיקסל כהה זה פיקסל שרואים על רקע בהיר.

על-פי התיאור שלך הפיקסל שלך הוא כהה. על כן, לא חייבים להחליף לך. האם יחליפו או לא, אני לא יודע. סביר להניח שכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים