עבור לתוכן

עזרה בבחירת מחשב נייד חזק וקל - עד 1600 דולר

Featured Replies

פורסם

בתור הבעלים של T400 כושלשותף מהחדר הסמוך יש מקבוק איר אני חושב שיש לי קצת ניסיון בעניין...

בעיקרון השאלה היא מה יותר חשוב לך, ניידות או עוצמת המחשב?

מבחינת ביצועים המקבוק אייר/אולטרהבוק למיניהם שווים בביצועם למחשב הנוכחי שלך וכמעט שלא תרגיש בשיפור כלשהו לעומת הנייד הנוכחי

מצד שני מבחינת ניידות ההבדל הוא עצום. המחשבים הרבה יותר סקסים והרבה יותר קל, אפילו מבחינה מחשבתית, לקחת אותם איתך ולהסתובב איתם

אני לא זוכר מתי הT400 שלי יצא לסיבוב מחוץ לחדר...

אם אתה רוצה שילוב של שניהם אני חושב שאו שתחכה לT430S או שכבר עכשיו תקנה את הT420S

הם יותר קלים מהסדרת T הרגילה והfootprint שלהם יותר נעים לעין והם לא נופלים בביצועים מה T הרגילים. אני מאמין שהם גם יתאימו כמובן לתחנת העגינה שלך

מה שאני חושב שלא כדאי שתתפשר עליו הוא כונן קשיח של SSD שיתן לך שיפור מורגש בחווית השימוש הכללית במחשב

פורסם

thinkpad x1 לדעתי מהווה שילוב טוב בין איכות, עוצמה וניידות. הוא די קל, יש כמובן הבדל בינו לבין המקבוק אייר אבל אני לא חושב שמדובר בהבדל עצום.

למקרה שפותח השרשור עדיין עוקב אחריו, צריך לציין שמקבוק אייר מגיע עם מערכת הפעלה שונה וצריך לבדוק שהיא מתאימה לצרכים. אני יודע שאני לא מחדש כלום לאף אחד אבל לא יזיק להזכיר את זה ;)

ועוד דבר אחד, מישהו יכול להסביר לי מה סקסי במחשבים? זאת אומרת, אני יכול לחשוב על כמה דברים סקסיים, אבל אף אחד מהם לא נראה כמו מחשב (בינתיים בכל אופן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים