פורסם 2012 באפריל 113 שנים ישלי מחשב שאני גולש עליו עם רשת אלחוטית.. אני רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך לחסום את הגישה לאינטרנט מהמחשב הנייד שלא יוכלו להישתמש ברשת האלחוטית רק באמצעות סיסימא?(מדובר ברשת אלחוטית שהיא בלי קוד או משהו...)
פורסם 2012 באפריל 113 שנים תקרא את המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר אחי זה לא זה...אני מתכוון לזה שאני יכול דרך המחשב נייד לגלוש ברשתות אלחוטיות לא מאובטחות.. נכון או לא?! נכון!אז מה שאני רוצה שאפילו שיש גישה לרשת האלחוטית בגלל שהיא לא מאובטחת (רשת אלחוטית לא שלי.........) מי שירצה לגלוש דרך המחשב שלי יצטרך להכניס קוד כל שהוא.. =)
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר אני מתכוון לזה שאני יכול דרך המחשב נייד לגלוש ברשתות אלחוטיות לא מאובטחות.. נכון או לא?! נכון!אז מה שאני רוצה שאפילו שיש גישה לרשת האלחוטית בגלל שהיא לא מאובטחת (רשת אלחוטית לא שלי.........) מי שירצה לגלוש דרך המחשב שלי יצטרך להכניס קוד כל שהוא.. =)
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר סורי על הבורות אבל אני אנאלפיתי בקטע הז..אם אתה מתכוון נתב כאילו על איזה רשת אני רוצה לחסום גישה אז זה לא משנה ... כל רשת שהמחשב יוכל למצוא..ואם אתה מתכוון נתב משהו במחשב הנייד אז תסביר לי קצת יותר איך בודקים ואודיע לך
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר זהו שזה חוסם בכלל אתהגישה לווינדוס... אבל זה לא ממש עוזר לי.כי אני כן צריך שישתמשו במחשב ביישומים שם רק שכדי להתחבר לרשתות אפילו לא מאובטחות יצטרכו קוד מסוים..ואגב קראתי את המדריך וזה לא זה..
פורסם 2012 באפריל 213 שנים אני באופן אישי לא מכיר תוכנה כזו. אולי תסביר מה המטרה שלך בכל זה ואז אוכל ליעץ לך איך לפעול בכיוונים אחרים.לדעתי זה כבר גולש לתוכנות Wndows ופחות לרשתות ואינטרנט.
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר המטרה שלי שמי שמשתמש במחשב שלי לא ישתמש באינטרנט כי מצד אחד חברים שלי מבקשים ממני תמחשב ולמה לאלת להםאבל מצד שני אצלי בכל האתרים השם משתמש והסיסמא שמורים כדי שלא כל פעם אני אצטרך להתחברואני לא רוצה להתנתק ולתחבר שוב פעם כי לא באליאז אם אפשר לחסום גישה לרשת לחוטית מהמחשב אז מאוד יעזור ליבכל אופן תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.