עבור לתוכן

אולי קונה הערב Samsung LED D6000 40inch

Featured Replies

פורסם

שלום,

חשבתי לקנות הערב ביריד חבר טלביזיית סמסונג D6000 LED שא.ל.מ. מוכרים ב-4000 ש"ח כולל התקנה ומתקן לקיר.

רציתי לשאול האם הדגם מוכר, מה הביקורות עליו וכו'. בגדול, זה מחיר טוב עבור טלביזיית לד בגודל כזה עם שלל פיצ'רים: תלת ממד, עידן+ מובנה, סטרימר מובנה, מעבד 200 הרץ ועוד. האם מאחורי המחיר הנמוך יחסית מסתתר חתול בשק ?

כמו כן, א.ל.מ לא מוכרים טלביזיות LG, רציתי לשאול האם יש דגם LG מקביל במחיר דומה שעולה על הסמסונג באיכויותיו.

תודה.

פורסם

התלת מימד בסדרה 6XXX של סמסונג לא משהו. מעבר לזה זו אחלה טלוויזיה.

אם תלת חשוב, לך תראה את ה 570Y של LG שבאה עם תלת פאסיבי וגם טלוויזיה טובה מאוד לטעמי.

פורסם
  • מחבר

התלת מימד בסדרה 6XXX של סמסונג לא משהו. מעבר לזה זו אחלה טלוויזיה.

אם תלת חשוב, לך תראה את ה 570Y של LG שבאה עם תלת פאסיבי וגם טלוויזיה טובה מאוד לטעמי.

תודה, האמת שהתלת ממד לא חשוב, נחמד שיש. גם מקריאת ביקורות אונליין התרשמתי שזו טלביזיה טובה באופן כללי ובמיוחד ביחס למחירה.

האם זה נכון שבטלביזיות לד לצבע הלבן יש גוון כחלחל ?

פורסם

תלוי בעיקר בכיול. אבל לך תתרשם.

פורסם
  • מחבר

קניתי אתמול את ה-D6000. אמנם התלת-ממד לא ממש חשוב לי, אבל רציתי לדעת מה אני מפסיד לעומת דגם D6400 מלבד הגודל:

  • המרת דו-ממד לתלת-ממד עושה עבודה יפה ? הבנתי שיש ב-D6400 אך לא ב-D6000, ומאידך קראתי שזה גימיק לא מוצלח.
    דרך אגב, אפשר לקנות בנפרד דונגל המרה מדו ממד לתלת ממד שיעבוד עם ה-D6000 ? או מעבד של 200Hz בכל מקרה לא חזק מספיק בשביל 2D-to-3D ?
  • שאלתי את המוכר האם התלת-ממד ב-D6000 הוא גם כן Full HD והוא ענה שכן, אך ראיתי בפורום כלשהוא שלא כך. איך אני מברר זאת ?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים