פורסם 2012 במרץ 3113 שנים שלום לכולם,אני מחפש אנשים שאוהבים לשחק קונקטטוסט עם 64 שחקים (לא מטרו), שמשחקים את ה OBJECTIVE בעזרת עבודת צוות.וחובה מיקרופון בבקשה כי אחרת זה לא ילך. יש גם B2K ואני לרוב משחק בשעות הלילה.מי שרוצה ומתאים לדרישה וחצי למעלה מוזמן להוסיף אותי בבטאל לוג http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Mr_Death_IL/stats/353079802/
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מחבר קשים אתם, 75 צפיות ואף אחד לא רוצה לשחק איתי....אני יכול להתפשר עם קונקווסט 48 או 32 או רש' 32 אם יש מעוניינים.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים תצטרף לפלטון של HWzone, תשלח בקשות חברות לחברה מהפלטון, ואח"כ תצטרף ל party שלפעמים חלק יוצרים.
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים היי אנחנו כמה חברה שמשחקים קבוע אז תוסיף אותי ותצטרףRonyGאני מה"חברה" של רוןצרף גם אותימשחקים הרבה ביחד בשעות הערב.אני גם אצור איתך קשר היום אחרי העבודה (כן כן אני עובד רגיל בחול המועד...)
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים אני מה"חברה" של רוןצרף גם אותימשחקים הרבה ביחד בשעות הערב.אני גם אצור איתך קשר היום אחרי העבודה (כן כן אני עובד רגיל בחול המועד...)אני גם מה"חברה" אבל הם סתם מתלוננים כל פעם על K\D ....תוסיף אותי guylederer0
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים אני גם מה"חברה" אבל הם סתם מתלוננים כל פעם על K\D .... תוסיף אותי guylederer0 !
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים ממש מצחיק עד שעליתי מ0.7 ל1.0 לקח לי שנה עזבתי את הקלאס שנקרא suicide medic גיא יש לי שם מספיק service stars
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים ממש מצחיק עד שעליתי מ0.7 ל1.0 לקח לי שנה עזבתי את הקלאס שנקרא suicide medic גיא יש לי שם מספיק service stars חבל. עשית עבודה טובה כ suicide medic
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים ממש מצחיק עד שעליתי מ0.7 ל1.0 לקח לי שנה עזבתי את הקלאס שנקרא suicide medic גיא יש לי שם מספיק service stars חבל. עשית עבודה טובה כ suicide medic אם כבר זה היה רק suicide בלי כלום ... ;D ובנימה אחרת ... כל מה שרוצה אנחנו משחקים ומקבלים אנשים חדשים בכיף ... חג שמייח
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים אם כבר זה היה רק suicide בלי כלום ... ;D ובנימה אחרת ... כל מה שרוצה אנחנו משחקים ומקבלים אנשים חדשים בכיף ... חג שמייח חחח חופשי עכשיו הוא מנסה Class חדש... ה Suicide Support =)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.