עבור לתוכן

שאלה | משהו יודע איפה אפשר לתקן רמקולים של Logitech G51 ?

Featured Replies

פורסם

משהו יודע איפה אפשר לתקן רמקולים של Logitech G51 ? ה"יבואנים" לא מתעסקים עם דגם זה.

יש איזה חנויות שמציעות תיקון לרמקולים של Logitech שאפשר לנסות לדבר איתם?

הרמקולים לא הרוסים פשוט יש להם בעיות לפעמים וזה נראה שאני על מד זמן קצוב אבל אני עדין משתמש בהם.

תודה רבה לכל מי שעוזר

פורסם

מה התקלה??

פורסם
  • מחבר

מה התקלה??

קשה טיפה להסביר אבל נראה לי הבעיה במכשיר שמפעיל את כל הרמקולים.

לפעמים אני מפעיל או בא להגביר את הווליום או לשנות משהו ויש קול רעשני ומוזר וכל הרמקולים מתחילים לתפקד מוזר באחד שומעים חזק מדי בשני לא מתחיל להיות בלאגן טוטלי. אני מכבה את הרמקולים ועדין למשך 5 שניות הם ממשיכים לעבוד.. משהו מאוד מוזר זה כבר ככה כמה חודשים כשהיו תקופות שקטות ותקופות שזה היה על בסיס יומיומי או שבועי.. הרעש הראשוני מפחיד ונשמע כאילו הרמקולים עוד שני מתפוצצים.

פורסם

נשמע כמו פוטנציומטרים תקולים או זקוקים לניקוי...

לגבי הניתוק והמשך עבודה זה נורמאלי לרמקולים פשוטים כאשר הניתוק הוא לפני הקבלים... בקבל נשאר מתח והוא מתפרק תוך כמה שניות...

לגבי התיקון אמור לעלות בין 150 ל250 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

נשמע כמו פוטנציומטרים תקולים או זקוקים לניקוי...

לגבי הניתוק והמשך עבודה זה נורמאלי לרמקולים פשוטים כאשר הניתוק הוא לפני הקבלים... בקבל נשאר מתח והוא מתפרק תוך כמה שניות...

לגבי התיקון אמור לעלות בין 150 ל250 ש"ח...

אתה סגור על זה? אתה מכיר חנויות שמציעות תיקונים כאלו?

פורסם

תנסה בלוינסקי 85 בתל אביב...

פורסם
  • מחבר

תנסה בלוינסקי 85 בתל אביב...

תודה אחי דיברתי עם הבן אדם אני צריך ללכת לבדוק, יש לך היסטוריה עם החנות הזאת?

כשנותנים רמקולים לתיקון הם לוקחים על תיקון ובדיקה בנפרד? איך זה הולך יש לך מושג?

פורסם

תיקנתי מספר פריטים אצלו, כל פעם מכשיר שונה לכן לא ידוע לי על נוהל כניסה למעבדה כמו בכל המעבדות של היבואנים...

הבחור עממי והמחיר בהתאם. בסופו של דבר המכשירים עובדים ללא תקלה חוזרת וזה מה שחשוב...

פורסם
  • מחבר

תיקנתי מספר פריטים אצלו, כל פעם מכשיר שונה לכן לא ידוע לי על נוהל כניסה למעבדה כמו בכל המעבדות של היבואנים...

הבחור עממי והמחיר בהתאם. בסופו של דבר המכשירים עובדים ללא תקלה חוזרת וזה מה שחשוב...

סבבה תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים