עבור לתוכן

DELL 2412: מרחק ישיבה מהמסך

Featured Replies

פורסם

הי לכולם.

אני מתכוון לקנות את ה DELL 2412. הדבר היחיד שמפריע לי הוא עניין מרחק הישיבה מהמחשב.

אני מניח שיש כאן לא מעט אנשים בעלי מסכים בגודל ''24 ומעלה ואולי אפילו בעלי הדגם הספציפי הנ"ל, שמניחים את המחשב על שולחן העבודה ויושבים מולו במרחק קצר יחסית של כמטר או פחות כאשר הם עובדים/גולשים/משחקים וכו'.

הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם: האם ישיבה במרחק עבודה סטנדרטי כזה לא מפריעה לחווית הצפייה או לעיניים? האם בכלל כדאי לקנות צג גדול יחסית במרחק עבודה כזה, או רק כשהעבודה מולו מתבצעת במרחק מינימאלי מסוים?

תודה,

דורון.

פורסם

קודם כל, מה זה "מניחים את המחשב על שולחן העבודה"? אתה עובד עם מחשב נייד?

אני עם 2410U ו 2408WFP במצב של extended desktop ועובד ללא שום בעיה במרחק של פחות ממטר.

פורסם

תשב איך שנוח לך. :lol:

אין סיבה ש"יהרוס את העיניים". למה שיהרוס? ממליצים לא לשבת קרוב למסכים כי אם יושבים קרוב מדי צריך להזיז את הצוואר הרבה - מה שלא כל כך טוב. כל עוד נוח לך, אני לא רואה סיבה לבעיה.

פורסם

אני יושב במרחק של כ70 ס"מ ממסך "24 ומוצא את זה די נוח.

פורסם

מתרגלים לכל גודל אחי, אני יושב על מחשב נייד של 12" כבר חודש ובסדר..

מתי שרכשתי פלסמה 42" היה לי כשה להתרגל איזה חודש, כיום מרגיש קטן לי :silly:

אותו דבר בסלולרים, מתרגלים לכל גודל אחרי כמה זמן ..ואז רוצים יותר ויותר , אבל יותר מ 24"

למסך מחשב לדעתי מוגזם ,או לפחות לא לשימוש ביתי כי זה לא הכי כלכלי (לפחות לדעתי)

פורסם

הגודל כשלעצמו אינו מה שמפריע, מה שמפריע הוא שטף האור. לכן תמיד כדאי לכוונן את המסך לבהירות הכי נמוכה שעדיין נוחה לעבודה.

רצוי גם לא לבהות במסך לפרקי זמן ארוכים אלא להפנות את המבט מחוץ למסך. הכי טוב להסתכל דרך חלון ולהתמקד במשהו רחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים