עבור לתוכן

ועוד מחדל מבית היוצר של HOT הוט: התקנת Isolator

Featured Replies

פורסם

ב. אין שום בעיה עם הארקה של הבית, וזה בכלל לא קשור לכך.

זה ועוד איך קשור.

הרעש שאתה שומע נובע מההבדל בין הפוטנציאל של ההארקה והפוטנציאל של ה-shield ב-Coex.

אין אני רומז שזאת איכשהו אשמתך. זהו היא תופעה פזיקלית טבעית לחלוטין. ground loop insulator פותר את הבעיה לחלוטין.

מאחר ואנחנו מדינת עולם שלישית, כשהלכתי לחפש כזה בחנויות (אלקטרוניקה!) הסתכלו עלי כאילו נחתתי מהירח. אתה יכול להשיג כזה רק דרך הוט או להזמין מחו"ל.

מה שאני עשיתי זה הזמנתי טכנאי, ועל המקום הראתי לו את זה. הוא הרכיב והלך, לא לקח כסף ולא כלום.

אגב דרך נוספת לפתור את זה היא שימוש בחיבור דיגיטלי.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שמדובר בהפרש פוטנציאליים בין הארקה של התשתית של הוט ובין הארקה של הבית. הכוונה שלי שזה לא קשור לכך היא שאין שום בעיה בהארקה של הבית והבעיה לא "נובעת" משם - אלא אך ורק ליקוי של התשתית. הניסוח שלי לא היה נכון.

בכלל לא ציפיתי למצוא Isolator פה בארץ (מבלי למצוא חנויות מתמחות). במצב רגיל הייתי מזמין מפה:

http://cencom94.com/gpage.html8.html

אבל כמו שאמרתי מדובר בליקוי של הוט ולכן לא אשלם על זה שקל. ובאמת הגיע היום טכנאי ב 1 בצהריים, שמע את ה Buzzing, התקין Isolator (על הממיר בחדר) שכמובן עזר, והלך. אח"כ העברתי את אותו Isolator לפני המפצל בכבל הראשי שנכנס לדירה. עדיף שכל התשתית בדירה תיהיה מבודדת בבידוד גלווני ולא רק הממיר בחדר.

צעד הבא: בדיקה של החשבונית ב 7 עיניים חודש הבא, שלא "בטעות" חייבו אותי ב 107 ש"ח. Wanna place a bet?

פורסם

לא יעלה שקל.

עוד פעם הקטנת ראש הציגה עצמה כעדיפה על הגדלת ראש. פשוט עצוב שזה המצב במדינה שלנו.

וזה לא אשמת הוט כמו שזה לא אשמת ההארקה בדירה. השאלה האם זה צריך להיות באחריותם זה כבר משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

למה לא באשמת הוט? הם אלו שהתקינו את התשתית בצורה לקויה (לא האריקו את ההתקנה), וזה המכשור שלהם ש"מלכלך" את המערכת (הזמזום נשמע בכל Input ברסיבר, לא רק בממיר של הוט).

פורסם

הם לא האריקו את הציוד כי הם לא צריכים, טלויזיות לא מחוברות להארקה.

ההוספה של הרסיבר גרמה לבעיות.

זה כמו שבזק פעם לא היו "תומכים" בראוטרים.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער אבל בשנת 2012 בבית מודרני מן הצפוי שיהיה גם רסיבר. לא בהכרח - אבל זה גם לא "נדיר". בייחוד שאת התקנת התשתית עשו פחות מחודש (ככה שלא מדובר בתשתית ישנה).

אגב, הטענה שלך ש:

הם לא האריקו את הציוד כי הם לא צריכים, טלויזיות לא מחוברות להארקה.

לא בהכרח נכונה, מכיוון שכבר היו מקרים שמשתמשים נתקלו ב"קוביות" בתמונה על טלוויזיה בלבד שמחוברת ב HDMI ישירות לממיר, והלטוויזיה עצמה בעלת בידוד כפול (ללא הארקה).

פורסם

א. בשנת 2012 מן הצפוי שגם שידורי טלויזיה שאינם HD ישודרו ביחס של 16:9, במיוחד שלא מוכרים טלויזיות CRT כבר איזה 5 שנים. מה הנקודה שלך? שאנחנו מדינת עולם שלישי? זה לא חדש.

ב. לא הבנתי מה זה קוביות בתמונה ומה הקשר בין ארטיפקטים בתמונה והארקה.

פורסם
  • מחבר

א. בשנת 2012 מן הצפוי שגם שידורי טלויזיה שאינם HD ישודרו ביחס של 16:9, במיוחד שלא מוכרים טלויזיות CRT כבר איזה 5 שנים. מה הנקודה שלך? שאנחנו מדינת עולם שלישי? זה לא חדש.

ב. לא הבנתי מה זה קוביות בתמונה ומה הקשר בין ארטיפקטים בתמונה והארקה.

א. עדיין לא אומר שלא מן הראוי להאריק את ההתקנה.

ב. הכוונה ב"קוביות" הוא כמובן לארטיפקטים בתמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים