פורסם 2012 במרץ 3013 שנים אני רוצה לקנות בפסח אמצעי איחסון של 500 ג'יגה,יש בבאג אחד של LACIE תומך בUSB 2.0. המחיר הוא 430 ש"חאין לי מושג בנושא ולכן אבקש את עצתכם,איך המכשיר,איך המותג LACIE?אמין? והם המחיר שווה?תודה
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים שלום לך היצרן הנ"ל מייצר רק מארזים של הדיסקים החיצוניים, כלומר בתוך המארז אתה יכול למצוא כמעט כל יצרן דיסקים - סמסונג, WD או סיגייט. אז זה לא יותר טוב ולא פחות מיצרנים אחרים, במובן שצריך להתייחס אל הכוננים החיצוניים בכפפות משי ולקוות לטוב.
פורסם 2012 באפריל 213 שנים ראיתי בשופרסל דילhttp://www1.shufersal.co.il/wbl_stager_P_Images/home_page_img/Campaign/Campaign5.asp חיצוני של סמסונג טרהבייט ב-500 שחנשמע לי "יותר שווה"
פורסם 2012 באפריל 513 שנים לא אם זה מוצר של סמסונג (בטח האחריות שנה של היבואן כמו במקום אחר צריך לשאול).רק צריך לבדוק שמדובר בדיסק בגודל 2.5
פורסם 2012 באפריל 513 שנים גודל פיזי.דיסק 2.5 אינץ קטן בהרבה מ3.5 ולא מצריך חיבור חשמל נפרד.בדקתי ואכן מדובר בכונן 2.5 מדגם M2 עם USB3 (לפחות בסניף אשדוד).המוכר אמר לי שהמבצע נגמר מחר.לא יודע עם זה נכון.אגב המבצע בשופרסל רק למי שקונה ב100 שקל משאר המוצרים בחנות, אחרת זה 600 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.