עבור לתוכן

בעיית FPS בBorderlands?

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני לפני כמה ימיים החלפתי לכרטיס מסך HD6870 של Sapphire. בבורדרלנדס אני מקבל FPS של בערך 30-40 על ההגדות הכי נמוכות. וזה ממש לא הגיוני בהתחשב בעבודה שהכרטיס מריץ קרייסיס 2 שהוא משחק הרבה יותר גרפי על ההגדרות הכי גבוהות (אולטימט) על בערך 60 FPS. כשאני מעביר בבורדרלנדס הכל להגדרות הכי גבוהות אני מקבל באזור ה 20 FPS... ממש אי אפשר לשחק ככה.

עוד מישהו נתקל בבעייה כזאת? יש דרך לתקן את זה?

תודה לעוזרים!

פורסם

תוודא ש-Vsync כבוי.

אופציה אחרת: זכור לי שב-Mass Effect 2 היה באג שגורם לו לעבוד עם ליבה אחת בלבד במעבדים מסוימים. חויתי את הבאג הזה במחשב הקודם שלי, אבל הם הוציאו לו תיקון.

לא שמעתי על באג כזה בבורדרלנדס, והוא עבד לי חלק על אותה חומרה שהתקשתה עם ME2, אבל שניהם מבוסים על אותו מנוע אז לך תדע.

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה!

פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 במקום ה XP שהיה לי (רציתי לעשות את זה בלי קשר למשחק) ועכשיו הכל עובד חלק על 62 FPS שזה המקסימום שהמשחק מאפשר. כנראה הדריברים של הכרטיס הקודם התנגשו עם הדריברים החדשים וזה גרם לבעיות. תודה לכם בכל מקרה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים