עבור לתוכן

שאלות על ssd(אחריות,sata2) והתלבטות בין שני כוננים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב asus g51vx-x1a שאני מעוניין להוסיף לו ssd(בנוסף לכונן בגודל 320GB)

אני מתלבט כרגע בין שני דגמים:

samsung 830 וcrucial m4

1)האם samsung או crucial נותנים אחריות בארץ על ssd שנקנה בחו"ל?

2) למיטב הבנתי המחשב שלי תומך בSata2 ולא Sata3 במהירויות של הכוננים האלו זה ישפיע?

3)ראיתי המון מבחני ביצועים שונים והבנתי שכל אחד מהם חזק בתחומים מסויימים. מישהו יכול לפרט בצורה פשוטה מה ההבדלים ביניהם ואיזה עדיף עבורי?(השימושים שלי הם בעיקר תכנות,שימוש כללי וקצת משחקי fps).

פורסם

תלוי בגודל, אם 64GB אז סמסונג כי הוא יותר מהיר,

אם יותר אז crucial או בכל זאת סמסונג, כי כל הרכיבים עברו QA טוב יותר כי הכל של סממסונג ,

ב KIT אתה משלם אקסטרה על כמה תוכנות ו מתאם מ 3.5, יש גם גרסה זולה יותר ללא התוספות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה אני מתכנן לקנות 128GB.

הבנתי שבקיט של הסמסונג מגיע spacer שאמור להחזיק אותו בתוך המחשב מכיוון שהוא דק יותר מהכוננים הרגילים.

יש למישהו תשובה על שאר השאלות?

פורסם

1. לדעתי לא.

2. אתה לא תרגיש בשום בהבדל בשימוש יומיומי (בחיבור סאטה 2), במיוחד אם הדיסק יהיה דיסק מערכת.רק במבחני ביצועים בקבצים גדולים (ובהעתקה שלהם מ/אל הדיסק הזה).

פורסם

גם ב SATA2 יהיה הבדל מסויים, בכל מקרה ביחס ל HDD רגיל. מי שקונה 64GB, קונה רק למערכת מניסיון שלי, וכמה תוכנות, הבעיה כמו שאמרתי שבגדלים קטנים יותר הם לא משהוא מבחינת מהירות, זה למה המלצתי על סמסונג,

ה מתאם שבה איתו הוא די בסיסי, רק ל SSD/HHD 2.5 אחד, וכמה תוכנות, ביניהם Ghost של נורטון להגירה מ HDD. הוא רק 7MM עגב, אז בKIT של מחשב נייד הוא כולל מתאם ל 9MM שזה בעצם איזה חתיחת פלסטיק כדי שהוא ישב טוב, יש מכשירים (לרוב טאבלטים) שלא מחזיקים 9MM. יש גם רק את ה SSD עצמו, בלי כלום, אם אתה רוצה לחסוך. או תקנה crucial 4M. אם אתה בכל זאת חייב SATA3 ולא חושב על קניה של לוח אם חדש, תקנה משהוא כזה: http://www.asrock.com/mb/spec/card.asp?Model=SATA3%20Card

אבל אפילו ה SSD SATA האחרונים לא מנצלים את ה מקסימום של SATA2, הייתי הולך על SSD שהוא SATA3 רק כדי להיות מעודכן יותר עולי, רק SSD שהם PCIE יותר מהירים מ SATA3 ויותר יקרים .

פורסם
  • מחבר

זה מחשב נייד אני לא חושב שזה כל כך אפשרי לשדרג לתמיכה בSATA3.

על איזה מתאם דיברת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים