עבור לתוכן

אף אחד לא מתעניין בסגירה של GAME?

Featured Replies

פורסם

חשבתי שהרבה משתמשים בפורום קונים מאנגליה, ציפיתי לראות אותם מגיבים על הנושא. או לפחות פרסום של כתבה כלשהי באתר...

רשת הענק מאנגליה, GAME, בשלבי סגירה :o

האתרים של GAME ו gamestation הורדו והחברה סגרה כ 227 חנויות. כמו כן יותר מ 2000 עובדים אבדו את מקום עבודתם, כ 40% מהעובדים של החברה.

http://www.pcgamer.com/2012/03/26/game-enters-administration-ceo-quits-227-stores-close/

הרשת עוד לא נסגרה סופית ויש רשימה קטנה יחסית של חנויות שעוד עובדות, אולי ניסיון להשאיר את הרשת בחיים עד שימצאו קונה/יסגרו סופית.

פורסם

חדשות טובות לעולם :jump:

למה צריך את כל הזבל הזה כשאפשר לקנות דיגיטלי?

כל מערך ההפצה של עותקים פיזיים מזהם בטירוף - שינוע של משחקים (קופסאות פלסטיק והרבה מאוד ניירת) מהיצרן לספק ומשם לחנויות. מה גם שהרוב המוחלט של העותקים הפיזיים הופך לזבל מזהם (נזרק לפח) תוך 5-10 שנים מרגע הקניה. מי צריך את השטות הזאת?

פורסם
  • מחבר

הם מכרו שם הרבה דברים אחרים כמו קונסולות וציוד לגיימרים. חוץ מזה הם היו מקום ששלח לישראל במחירים נוחים.

אני לא בטוח שדיגיטלי ירוק יותר, תחשוב כמה שרתים צריך בשביל להעביר את המאות PETABYTES שעוברים דרך השרתים של VALVE כל שנה. עכשיו תחשוב איזה זיהום זה לייצר, להפעיל ולתחזק כל כך הרבה שרתים.

פורסם

ללא ספק פחות מאשר אם היו צריכים לייצר ולהוביל עותקים פיזיים של כל המשחקים שהם מכרו.

פורסם

חבל מאוד, אבל לצערי המשחקים גם ככה נעשים יותר ויותר קצרים, וה-DLC הולכים ומתרבים. עוד מעט יחייבו אותנו לשלם על כל כדור שנורה במשחק. יש לי תחושה שסוף עידן הגיימינג מתקרב. אני בכל מקרה מתכוון לקנות רק עותקים פיזיים, להסיר מהם את גידולי ה-DRM הסרטניים (כולל Steam), ואם יפסיקו להציע לי את זה - פשוט להוריד בצורה פיראטית.

איכות הסביבה? בולשיט. יש דברים שמזהמים פי 1000 יותר מקופסה קטנה של משחק עם חוברת הוראות.

פורסם

^^

האמת שגם אני חשבתי ככה, אבל לשמחתי יש עוד כמה נקודות אור של חנויות דיגטליות שמוכרות משחקים ללא DRM ועכשיו גם GOG מתרחבים ויציעו מגוון משחקים ללא גידולים סרטניים מובנים (בחיי שזה מושג כ"כ מדויק) ככה שלא כדאי להספיד לגמרי את תחום הגיימינג.

הבעיה היא לא רק בחברות החזירות עם מדינויות בעייתיות אלא גם הרבה גיימרים שפשוט קונים הכל בלי לחשוב מעבר להנאה במשחק. יש הגבלת התקנות? חיוב בחיבור אינטרנט תמידי? קליינט חודרני כמו סטים או אוריג'ין?

ממזמן התרחקתי מכל שמופץ תחת EA ואקטיביזיון, והמשחק האחרון שקניתי (היה סיינטס רואו 3, נמאס לי מהגבלות האזורים ופשוט לא אקנה משם יותר למרות הנוחות, אני ממש לא מתחרט על הרכישות שכן עשיתי אבל באמת שאין טעם להשקיע שם יותר אם קיימות חלופות שלא מתייחסות אליי כמו גנב.

בסטים הסכום המצטבר שהוצאתי ב-4 שנים הוא בערך 500 דולר, וכל יום מרחפת הסכנה שיקרה משהו לשרתים שלהם... ב-GOG הוצאתי את הסכום הזה בשלושה חודשים עם הרבה יותר משחקים שהם לגמרי שלי.

אז יש תקווה. וגם אם אין אז לפחות יש לי אוסף קטן ונאמן של משחקים שהם באמת שלי.

פורסם

הייתי מאמין, אבל הסתכלתי על התאריך :(

פורסם
  • מחבר

האתרים של החברה חזרו לעבוד. נכון לעכשיו יותר מ 3000 עובדים נצלו, מדברים גם על החזרה של חלק מאלה שאבדו את עבודתם.

פורסם

לא ידעתי שהאתר גימסשתישון קשור אליהם ובגלל זה לא היה אכפת לי

פורסם
  • מחבר

gamestation ו GAME התאחדו לפני כמה שנים, זה ידוע :P

זה מה שהפך את GAME לרשת הגיימינג הגדולה היחידה באנגליה. הם פשוט קנו את כל האחרים עד שזה הגיע למצב שהמרחק בין החנויות היה כמה דקות הליכה, זה גם מה שהביא את החברה למצב שהיא נמצאת בו היום.

יותר מזה, גם GAME וגם GAMESTOP האמריקאית קשורות ל EB GAMES.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים