עבור לתוכן

מפרט להאקינטוש

Featured Replies

פורסם

שלום

האם המפרט הבא יריץ לי מאק באופן חלק (כולל התקנת כל הדרייברים)

[glow=red,2,300]לוח אם

GIGABYTE GA-H55N-USB3

מעבד

Intel Core i5-2500K

זכרון

Corsair Vengeance 8GB (4x2GB)

ssd

OCZ AGT3-25SAT3-120G

ספק כח

Corsair HX650W[/glow]

האם עדיף osx thumb drive או להזמין dvd?

והאם הכרטיס מסך המובנה מספיק, או שיש צורך להוסיף גם כרטיס?

פורסם

יריץ מצוין, לגבי כרטיס מסך מובנה - הוא נתמך רק בLion ומעלה.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לרכוש mountain lion אז זה בסדר.תודה רבה.האם יש לי ממה לחשוש? אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף ולדעת שבסוף אני תקוע עם מחשב שלא יריץ לי lion בצורה מושלמת

עריכה: ממה שאני רואה אפל לא מוכרת את lion כדיסק נפרד, אני חייב קודם להתקין 10.6 ורק עליה להתקין lion, האם זה אומר שאני חייב לקנות כרטיס מסך עכשיו? ממש לא בא לי להוציא עוד כסף. או שאולי אפשר להתקין lion עם הusb thumb?

פורסם

במידה ותבצע את ההתקנה בצורה תקינה - הכל יעבוד מעולה.

mountain lion עוד לא יצא אבל אמור לעבוד עם חומרה שנתמכת ע"י lion.

פורסם

הלוח מתאים לסוקט 1156 ולא ל1155

פורסם

הלוח מתאים לסוקט 1156 ולא ל1155

:xyxthumbs:

משום מה הייתי בטוח שמדובר במחשב HTPC קיים ולא מחשב שעוד לא נרכש, אז לא התייחסתי לזה...

אם כך אז הייתי מחליף את כל המפרט, אבל קודם כל מעיף את הספק כח 650W (!!!)

פורסם

משום מה הייתי בטוח שמדובר במחשב HTPC קיים ולא מחשב שעוד לא נרכש, אז לא התייחסתי לזה...

ועדיין איך זה קשור?

פורסם
  • מחבר

מה היית מחליף?

אני מעוניין במחשב חזק, אחד שלא יתלונן אם אני מפעיל תשע תוכנות במקביל ודורש ממנו לא להאט בעקבות כך

פורסם

כדי לבנות מפרט המתאים לדרישתך, אשמח אם תסביר קצת בהרחבה על השימושים שלך במחשב ועל בחירתך בלוח בתצורת Mini-ITX.

בעיקרון כל מחשב חדש יריץ לך 9 תכנות במקביל, חוץ ממקרים בהם לפחות אחת התכנות טוחנת לך את כל הזיכרון או המעבד.

פורסם
  • מחבר

זהו מחשב ביתי, זאת אומרת שאני צופה בו קצת בסרטים מפעם לפעם ושמוע מוזיקה.

אבל העיקר מבחינתי זהו מחשב בו אני משתמש לצרכי תכנות.

כיום בוינדוס פתוחים אצלי במקביל בדרך כלל פיירפוקס עם לפחות תשעה טאבים פתוחים, eclipse, photoshop, visual studio.

במק כל התוכונות האלו יהיו פתוחות כשvisual studio ירוץ עם vmware, ובעז"ה גם xcode (המטרה העיקרית בהתקנת המק, וגם שאני מחפש כבר להחליף וינדוס 8 נראית לי ככישלון).

המפרט שבניתי (בפרט הזכרון) נראים לי הכרחיים לצורך כך.

בעניין הmatx, אני פשוט מאוד רוצה מארז יפה וקומפקטי שיתאים לי לסלון זה הכל. המארז שאני לוקח הוא זה

http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=182&area=

פורסם

את המעבד אפשר להשאיר כמו שהוא אבל להתקין עליו קירור איכותי, לקחת זיכרונות הכי זולים של כל יצרן ידוע, וספק כח בסביבות 380W עד 430W של כל אחד מהיצרנים המובילים. לגבי הלוח יש לך כאן מבחר דיי רחב של דגמים: בעיקרון כל לוח של Asus או Gigabyte שמתאים למארז עם צ'יפסט של אינטל וסוקט 1155 יהיה בסדר, ורצוי לבחור אחד שמגיע עם כרטיס קול וכרטיס רשת של Realtek אך לא הכרחי.

פורסם
  • מחבר

הספק כוח בא איתי ממערכת קודמת

ולגבי הזכרון זה לא משנה שזה זכרון פשוט יותר טוב? מבחינת מהירות שעון ומהירות גישה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים