פורסם 2012 במרץ 2713 שנים החברה נעלמה כאילו לא היתה. יש לי בבית 4 GB שעברו גהנום ב OC שעלו לי זול בטירוף, אך שמתי לב שהחברה נעלמה לגמרי..ייתכן? תוקנה הכותרת התכוונתי ל ADATA ולא IDATA תודה ל RUBI על התיקון
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים מחבר כן אבל בארץ אני רואה שהיא כמעט ולא משווקת יותר, לא ב KSP ולא ב IVORY או כל מיני חנויות קטנות שנכנסתי ושאלתי..חלקם ענו לי גם ב "מה זו החברה הזו?"
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים באתר שלהם כתוב ש IVORY הם היבואנים, אם אין ב IVORY כנראה שהיבוא שלהם בארץ נפסק ופשוט עוד לא עדכנו באתר החברה
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים הם מייצרים עוד דברים מלבד זכרונות, ואת אלה דווקא אפשר למצוא:http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=adataכנראה שכרגע לא משתלם לחנויות להביא את הזכרונות שלהם או משהו. יש הרבה יצרני זכרונות, וזה לא כאילו רואים בחנויות את כולם.
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים החברה לא הפסיקה לפעול .יש פשוט יבואן חדש בשם אמטרוניקס (STG) , הם מיבאים את הזיכרונות ואת כונני ה SSD שלהם לארץ באופן רשמי.וניתן למצוא את המוצרים אצלינו באתר .במידה ויש מוצר שלא נימצא באתר , נשמח לעזור .מיכאל
פורסם 2012 במרץ 2913 שנים מחבר ^^ תודה רבה על המידע הנ"לאתם לא מוכרים זכרונות למחשבים ניידים תוצרת A DATA נכון?
פורסם 2012 במרץ 2913 שנים אנחנו כן כשאתה מחפש זיכרונות לניידים - ברוב האתרים. כדאי לחפש את המונח So-Dimm או Sodimm זה ימצא לך זיכרונות לניידים .תבדוק שובמיכאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.