פורסם 2012 ביוני 2513 שנים אני לא מדבר רק על הדריוורים של הכרטיס קול.כל הדריוורים שאפשרי להתקין.ללוח/צ'יפסט/קול/גראפי/רשת/DIRECTX.משהו מעכב לך את הסאונד, וזה יכול להיות כל דריוור במערכת.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים מחבר מצטער על ההקפצה.הבעיה נמשכת, מחקתי את הוינדוס 7 והתקנתי וינדוס 8. אותה הבעיה.שמתי לב שכאשר אני פשוט לוחץ על העכבר הסאונד נהיה איטי, אם אני לוחץ מהר מספר פעמים זה מקרטע בטירוף.אני עובד עם וינדוס XP כי רק איתו זה לא עושה לי את הבעיה.אפילו התקנתי דרייברים בטא של הכרטיס קול לוינדוס 8 וזה לא עוזר...
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים אולי זאת בעיה ידועה עם הלוח ויש לה עדכון ביוס שמתקן אותה?אפילו חיפוש בגוגל כדי לראות אם זאת בעיה מוכרת עם החומרה שלך, דבר שלוקח בדיוק כמה שניות, אי אפשר לעשות כי אין שום מידע על החומרה שלך.יש מקרים שנפתרו מהר מאוד כי מישהו קרא את הדיון והריץ חיפוש תוך 2 שניות בגוגל עם דגם הלוח.חבל שאתה לא מספק את המידע הזה מראש.יש מקום בפרופיל המשתמש בדיוק לצורך זה.
פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים מחבר המפרט שלי הוא:intel e5200 2.5ghz@3.5GhzGygabite G31M-ES2L2X2GB OCZ 8002xwestern digital 320GB AAKSWestern Digital 250GB ABYSGeforce 8800GTהביוס האחרון מותקן (F10) כולל כל העידכונים האחרונים של הלוח כולל הצ'יפסט.ניסיתי להוריד את האוברקלוק ולהחזיר את הלוח לסטוק, לא עוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.