פורסם 2012 במרץ 2613 שנים שלום . אני צריך דוגמא ל ping רציף למחשב\ip אחר .רק כאשר יש ping חיובי הפקודה הבאה בתור תפעל . ואם אפשר שהחלון יהיה מוסתר ולא יראו את ה ping הרציף ( לא חובה ) תודה
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים אם אתה משתמש ב C# יש לך ping class , ואז אתה יכול לשלוח את ה ping בלולאה עד שאתה מקבל תשובה חיובית.http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.net.networkinformation.ping.aspx
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר תודה על התגובה . אבל אני לא מבין כלום ב C# או בכל שפת תוכנה אחרת . יש לי קובץ BAT עם פקודות שהרכבתי והוא עובד מעולה . אני פשוט רוצה פקודה לדעת מתי המחשב המרוחק נידלק על מנת להריץ את השאר הפקודה . וחשבתי להשתמש ב ping על מנת להמשיך לפקודה הבאה בתור (מדובר על מכונה וירטואלית) תודה
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים תשתמש בif והמשתנה מערכת %ERRORLEVEL%.%ERRORLEVEL% מחזיר 0 אם התוכנה האחרונה שרצה הצליחה ו1 אם לא (או יותר, תלוי בתוכנה).ככה שלדוגמא:ping localhostif %ERRORLEVEL%==0 ping blablablaאומר שרק אם הפינג הראשון הצליח, הוא יעשה את השני.אם אתה משתמש בlabelים (או פונקציות לא יודע איך קוראים לזה) בתוך הקובץ bat את יכול גם לעשות משהו כזה:if %ERRORLEVEL%==0 goto :labelוגם יש את האופציה לELSE:if %ERRORLEVEL%=0 echo good ELSE echo bad
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.