עבור לתוכן

נעלתי כונן עם תוכנה ואני לא יכול לפתוח אותו עכשיו בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.חיפשתי הרבה תוכנה לנעילת כונן בשביל הפרטיות היתה לי אחת טובה (my secret folder כשהייתי ב32 ביט אבל בגלל שהיא לא מתאימה ל64 אז חיפשתי תוכנה שתומכת הורדתי תוכנה מפגרת אחת -הגדרתי סיסמא והגדרתי את כונן D ועשיתי לנעול כרגיל וגיליתי שהתוכנה המטומטמת הזאת לא נותנת לי לפתוח אותו בשום דרך -אפילו מחקתי אותה והכונן נשאר נעול (''אין גישה לD: הגישה נדחתה) ניסיתי שחזור מערכת אבל כל שחזור שאני לא עושה -נכשל..

הדרך היחדיה שעולה לי לראש זה פרמוט ...

:kopfpatsch:

מה אפשר לעשות ? +המלצה לתוכנה לנעילת תיקיות וכוננים תומכת 64 ביט תתקבל בברכה

תודה לעוזרים

פורסם

ניסית אותה על 64x והיא לא התאימה? או שבגלל שאין אותה ל-64x חשבת שהיא לא תעבוד?

פורסם
  • מחבר

ניסית אותה על 64x והיא לא התאימה? או שבגלל שאין אותה ל-64x חשבת שהיא לא תעבוד?

היא כן התאימה -התוכנה הזאת פשוט מפגרת -נועלת ולא פותחת לעולם

פורסם

א. אני מקווה שלמדת פה לקח.

ב. על איזה תוכנה בכלל מדובר?

פורסם
  • מחבר

א. אני מקווה שלמדת פה לקח.

ב. על איזה תוכנה בכלל מדובר?

על מה בדיוק יש פה ללמוד לקח? על דבר שהייתי עושה קבוע ובלי שום דאגות עם תוכנה אחרת בוינדס 32 ביט? על הרצון לפרטיות בלי שיחטטו לי בתיקייה? אין פה קשר ללקח גבר -חיפשתי תוכנה ל64 כי ההיא שהשתמשתי בה לא התאימה מאיפה היה לי לדעת שהיחדיה שמצאתי תתברר ככזאת מפגרת?

אני לא זוכר את שם התוכנה מחקתי אותה כבר וזה לא חשוב אני תיכף יעשה פורמט

תודה

פורסם

ניסית אותה על 64x והיא לא התאימה

זה מה שקרה?

פורסם

על מה בדיוק יש פה ללמוד לקח? על דבר שהייתי עושה קבוע ובלי שום דאגות עם תוכנה אחרת בוינדס 32 ביט? על הרצון לפרטיות בלי שיחטטו לי בתיקייה? אין פה קשר ללקח גבר -חיפשתי תוכנה ל64 כי ההיא שהשתמשתי בה לא התאימה מאיפה היה לי לדעת שהיחדיה שמצאתי תתברר ככזאת מפגרת?

אני לא זוכר את שם התוכנה מחקתי אותה כבר וזה לא חשוב אני תיכף יעשה פורמט

תודה

גבר, ראיתי מה שרשמו לך - גם אני נפלתי הרבה בדברים האלה, ולכן בשביל אחרים שקוראים

כדאי לשים לב למשהו חשוב - תמיד צריך להיות גיבוי זמין לחומר שלך - ובמיוחד במיוחד אם אתה מצפין אותו - כי ההצפנה מבצעת מניפולציות על

המידע ומשנות אותו ומעלות את הסיכוי שיאבד - ובמיוחד כדאי לגבות לפני הצפנה ראשונה בתוכנה לא מוכרת. אם היה לך CLONE של הדיסק לפני ההצפנה - פשוט היית מעתיק את ה-IMAGE חזרה לדיסק ועובר לתוכנה אחרת.

אגב - למי שתוהה איך מגבים חומר מוצפן - הרי אם ההצפנה תהרוס אותו היא גם תהרוס את הגיבוי - אז אפשר ליצור עותק נוסף שמוצפן בתוכנה/שיטה אחרת, או שאפשר לשמור עותק לא מוצפן - שיהיה מוסתר פיזית וכך ישמר המידע עליו

פורסם

קיבלת פה עצות נבונות וטובות.

א. לפני שאתה מתקין תוכנות עם פוטנציאל הרסני הנוגעות לדיסק הקשיח

כגון תוכנה להרחבה/צמצום/שינוי מחיצות או תיקיות - תחילה בצע גיבוי למחיצה/תיקייה עליה אתה בודק.

ב. אני לא בטוח שהתוכנה מטומטמת, אולי לא קראת את המדריך איך להשתמש בה ולא הגדרת נכון.

אולי שכחת או טעית בהקשת הסיסמה לנעילת התיקייה ואח"כ לא יכולת לפתוח (זה כבר קרה לי פעם, אך גיביתי את התיקייה).

ג. גם אם התקנת תוכנת SHAREWARE או לתקופת ניסיון, יכולת לפנות בדוא"ל למפתחים

וקרוב לוודאי שהיית מקבל תשובה מהירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים