עבור לתוכן

לאחר קניית טלויזיה 3D, לא מצליח לצפות בסרטי 3D כראוי..

Featured Replies

פורסם

דגם הטלויזיה 47LW450Y של LG.

כרגע ברשותי מספר סרטים כגון אוואטר 3D, רובוטריקים 3D והרולד וקומר 3D. עם הטלויזיה הגיעו 9 זוגות משקפיים לצפיה ב-3D.

הבעיה היא שכל סרט שאני מנסה לנגן לא מוצג כראוי בצפיה עם המשקפיים, או שאני רואה בצורה לא ברורה לחלוטין, שבא רואים בכל עין

תמונה אחרת אבל בנוסף גם דמויות כפולות ובלאגן שלם, או שרואים 3D אבל עם "הילה" אדמומית נוספת של הדמויות וכ', מה שלא אמור

לקרות בזמן לבישת המשקפיים מן הסתם אלא רק ללא המשקפיים כמובן.

ניסיתי לשחק עם שלל אפשרויות התלת מימד שישנן בטלויזיה בזמן ניגון הסרט, בשום אופציה לא רואים כראוי..

ניסיתי גם לצפות בתכני 3D ביוטיוב וכ' ללא כל הצלחה.

אני לא מבין בזה כלום אשמח אם מישהו יאיר את עיניי בעניין.

תודה מראש!

פורסם

מאיזה מקור אתה מנגן?

באיזו גירסה מדובר בלמשל למשל אווטאר?

מאיזה זווית אנכית אתה צופה?

פורסם
  • מחבר

מנגן דרך המדיה סנטר.

Avatar 3D 2009 BRRip Anaglyph 720p H264 AAC-GreatMagician Kingdom-Release

זה אווטאר, ברובוטריקים המסך מחולק לשניים. ששיניתי את האפשרות דרך הטלויזיה שתתאים לצפיה זו גם אז ראו זוועה. כאילו X4.. או

תמונה וחצי בכל עין..

זווית אנכית? הכוונה ל-16:9?

פורסם

אתה משתמש בכבל HDMI 1.4 ?

כי לפי מה שאני זוכר שהיה לי בעיה עם המסך מחשב של לגבי התלת מימד זה פשוט בגלל שהוא לא היה מחובר עם HDMI 1.4

פורסם

האם התאמת את הכניסה שמחוברת למחשב ל-just scan ?

פורסם
  • מחבר

1.4? משתמש בכבל HDMI רגיל שניקנה לפני שנה או שנתיים. מה ההבדל?, יחד עם מתאם DVI ל X1950PRO. שבטוח לא הגורם

לבעיה כי גם בחיבור ישיר למובנה ללא מתאמים הצפייה זהה.

GrimBall - מה הכוונה? מה זה JUST SCAN ואיך אני מגדיר את זה? דרך הדרייבר או הטלויזיה?

פורסם

מנגן דרך המדיה סנטר.

Avatar 3D 2009 BRRip Anaglyph 720p H264 AAC-GreatMagician Kingdom-Release

זה אווטאר, ברובוטריקים המסך מחולק לשניים. ששיניתי את האפשרות דרך הטלויזיה שתתאים לצפיה זו גם אז ראו זוועה. כאילו X4.. או

תמונה וחצי בכל עין..

זווית אנכית? הכוונה ל-16:9?

מה ז"א מדיה סנטר? HTPC?

הטלוויזיות האלו מצויינות בתלת מימד, אז או שאתה עושה משהו מאוד לא נכון, או שהטלוויזיה תקולה.

כדי לפסול אפשרויות תתחיל מלהביא גירסה נורמלית לסרט, לא BDRIP ולא נעליים.

תשיג גירסה כמו:

תמיר את האודיו שלה מ DTS ל AC3 בעזרת התוכנה הבאה:

http://www.videohelp.com/tools/MKV2AC3

ולאחר ההמרה תנגן אותה בטלוויזיה מהרדדיסק חיצוני דרך ה USB.

כשהסרט מתחיל, תלחץ על כפתור ה 3D בשלט ותבחר SIDE BY SIDE או תמונה ליד תמונה.

תעשה את זה ותחזור לפה.

פורסם

גם לי היתה בעיה עם תלת מימד שנפתרה ולא ברור לי בדיוק איך

אתה יכול לקרוא את השירשור מדובר על טלויזיה דומה לשלך

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526927.40

פורסם
  • מחבר

טוב חיברתי את הדיסק החיצוני ישירות לטלויזיה, מאחר ולא מצאתי את הגירסה המדוברת של אווטאר ניסיתי לנגן את מגוון הסרטים שיש לי, רובם

לא עבדו בצורה מרשימה בעליל בתלת ולא אפשרית כמעט לצפייה כלל חוץ מאחד - רבוטריקים 3D שעבד בצורה יפה למדי בתלת מימד.

אי אפשר להגיד שבצורה מדהימה אבל אולי ציפיתי ליותר מידי...

ניגנתי את אותו הסרט כשהדיסק החיצוני מחובר למחשב והתוצאה הייתה פחות טובה, כניראה שמדיה פלייר

לא מנגן את הסרט בצורה ראויה או שזקוק להגדרה צד ג'.

לא הבנתי איך מגדירים שהחיבור יהיה במצב JUST SCAN מישהו יכול להסביר לי? ומה זה נותן? כמו כן יש לרכוש כבל שונה מכבל ה-HDMI

הרגיל על מנת להינות מתמונה טובה יותר, בתלת ובכלל?

פורסם

זה עובד מצויין

THE ULTIMATE WAVE TAHITI

נסה אותו

בתפריט Q.MENU לך ימינה עד שתראה תפריט שקשור ליחס גובה רוחב

תבדוק שנמצא על מצב סריקה בלבד

## עכשיו הבנתי שאין לך מחשב מחובר לטלויזיה

נסה גם את הסרט הזה, התלת שם מאוד חזק

Haunted Castle 3D

פורסם
  • מחבר

למה המחשב מחובר, זה מערכת HTPC.

הטלויזיה לא היתה על סריקה בלבד אלא על 16:9, שיניתי לסריקה בלבד. (למרות שהייתי שמח להבין מה זה משנה).

אני ישיג את הסרטים שהמלצת וינסה אותם ונקווה לטוב תודה על ההמלצות והעזרה :xyxthumbs:

באיזה נגן אתה משתמש בניגון הסרטים דרך המחשב אם בכלל?

יש תוכנה או קודק נוסף שרצוי להתקין מלבד ה-FDDSHOW וה-HAALI SPLITER? (שהם היחידים שמותקנים אצלי במחשב)

פורסם

HTPC - זה מחשב, להבדיל מסטרימרים למינהם

ממה שהבנתי סריקה בלבד זה האות המתקבל נטו ללא שום עיבוד או חיתוך שולים

אני משתמש ב Splash PRO EX, אין לי שום קודק נוסף במערכת.

אולי מכאן יש בעיה, נסה להסיר אותם אם אתה לא זקוק להם.

פורסם

למה המחשב מחובר, זה מערכת HTPC.

הטלויזיה לא היתה על סריקה בלבד אלא על 16:9, שיניתי לסריקה בלבד. (למרות שהייתי שמח להבין מה זה משנה).

אני ישיג את הסרטים שהמלצת וינסה אותם ונקווה לטוב תודה על ההמלצות והעזרה :xyxthumbs:

באיזה נגן אתה משתמש בניגון הסרטים דרך המחשב אם בכלל?

יש תוכנה או קודק נוסף שרצוי להתקין מלבד ה-FDDSHOW וה-HAALI SPLITER? (שהם היחידים שמותקנים אצלי במחשב)

קודם כל תשיג סרטים איכותיים. לא קונים טלוויזיה איכותית ומספקים לה זבל. גם טלוויזיה שעולה פי 5 תיראה חרה עם חומר זבל.

אם אתה רוצה לנגן תלת מהמחשב, אז אפשר להשתמש בתוכנה בשם POTPLAYER שיודעת להדביק נכון את התרגום לסרט בהגדרות הנכונות ואתה לא צריך להתקין כלום מלבדה. קרא פה:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1518416

אני לא מנגן מהמחשב כמעט כלום למרות שיש לי HTPC ליד הטלוויזיה. אני מזרים מהמחשב לטלוויזיה ומשתמש ב PLEX שזה מאוד מאוד נחמד:

http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html

החסרונות הם:

1. שצריך לקודד את הסרטים ל AC3 כי הטלוויזיה לא תומכת ב DTS ואת זה הסברתי לך איך עושים קודם.

2. שהנגן של הטלוויזיה תומך ב HALF-SBS או HALF OU ולא ב FULL. לא שזה מפריע לי.

small_1930982533_1881056487_HTH_6770.JPG

פורסם

מעקב

פורסם

שוב כמו שאמרתי מהניסיון שלי עם המסך שלי(אומנם זה מסך מחשב אבל אני מאמין שזה לא משנה) כשניסיתי להריץ עליו משחקים/סרטים בתלת מימד דרך הPS3 כשהוא מחובר בכבל HD הרגיל שהיה לי זה לא עבד טוב והראה בעיות כמו שאתה מתאר אבל כשאני מפעיל אותו והוא מחובר דרך הכבל HD1.4 הוא עובד חלק והכול טוב ודרך הגב יש הבדל גם בנתונים עצמם לפי מה שאני זוכר HD1.4 יכול להעביר רזולציה כמעט כפולה אם אני לא טועה ולכן אני מאמין שזה גם מה שמאפשר לך לראות סרט HD בתלת מימד כי זה בעצם שתי תמונות על הרוחב פס של הכבל וככה יש לו באמת גם את הרוחב פס להעביר את התמונה כפולה.. אל תבנה אל התאוריה שלי זה סתם איזה משהו שחשבתי עליו ועושה לי היגיון כרגע אבל בכלליות פשוט נסה לקנות כבל HD1.4 הכי פשוט של איזה 70ש'ח וזה מספיק אין שום צורך במשהו יוקרתי עם גימור זהב וכול הבולשיט הזה..

מקווה שזה עזר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים