עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים 2500-3500 שקלים, אשמח על כל המלצה ומידע =)

Featured Replies

פורסם

שלום !

שמי ריקו, ואני למעשה כבר תקופה ארוכה מפנטז על מחשב נייד טוב, שיוכל להעביר איתי תקופה =)

אני חייל משוחרר, ככה שלהרשות לעצמי מחירים גבוההים קצת קשה לי, אבל גם הדרישות שלי, לא גבוהות במיוחד!

*אני מעוניין לרכוש את המחשב בישראל, והתקציב שאני הייתי רוצה להשקיע נע בין 2,500-3,500. מוכן להתפשר קצת למעלה אם זה יעשה הבדל כל כך משמעותי בתקופת ה"חיים" של המחשב, או בביצועים. לא ארצה להגיד למצב שאני חורג ביותר מ500-700 מעל טווח המחירים שהצגתי.

מה שאני רוצה מהמחשב, זה בעיקר הפעלת משחקים.

*המשחקים שהייתי רוצה להפעיל, לא כבדים במיוחד אבל גם לא קלים. המשחק העיקרי שאני משחק בו שאני מניח שחלקחם מכירים הוא World of warcraft, אני אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ גם את StarCraft-II.

אין צורך שיריץ את המשחקים על האיכויות המקסימליות, אני מסתפק גם באיכויות בינוניות+.. חשוב לי הרבה יותר, שיוכל להחזיק את המשחקים האלה לתקופה של לפחות שנה וחצי-שנתיים.. אם יותר אז בכלל טוב, גם אם זה אומר רק על איכויות בינוניות, אבל שיריץ -חלק-. בשביל להינות מהמשחקים באיכויות מרשימות יותר, אני מתכוון לקנות מחשב נייח לחדר, המטרה מהמחשב הזה, זה לשרת אותי כשאני מחוץ לבית בעיקר עם WORLD OF WARCRAFT (ואני הרבה מחוץ לבית)

*גודל מסך, סביבות 15 אינצ', אני לא צריך יותר מזה.. אשמח אם יהיה גדול יותר, אבל לא בשביל הרבה יותר מידי מחיר.. בסופו של דבר אני גם רוצה שיהיה קומפקטי.. אז פשוט שלא יהיה פחות מ15.

*משקל רצוי, האמת שזו לא בעיה מבחינתי... רק שלא יהיה איזה מכה מטורפת לגב, חח... נניח שלא ישקול יותר מ-5 קילוגרמים חחח.

*זמן סוללה, מאוד אופציונלי, אשמח אם יחזיק עד שעתיים.. אם יותר אז למה לא, אבל אני מתכוון להשתמש בו בעיקר באיזורים עם מקור חשמל, ככה שגם אם יחזיק רק שעה, זה בסדר מבחינתי.. בגדול הייתי רוצה סביבות השעתיים... שוב, נושא גמיש מבחינתי.

*יציאות מיוחדות, האמת שאני -ממש- לא מבין בדברים האלה, אם יש דברים בסיסיים שאתם יודעים עלייהם שרצוי שיהיה לי על מנת לאפשר תפקוד בסיסי, אשמח שתחכימו אותי.. כל מה שלא באמת צריך, אופציונלי מבחינתי.

*בלותות', אין לי בזה צורך, אם יהיה אני לא ארגיש רע על זה, אבל אני כנראה לא אעשה בזה שימוש.

*כונן-DVD, לא חייב צורב, אבל -רצוי- שיהיה צורב.

*כונן-BLURAY, אין לי בזה צורך בכלל.

*אחריות, עד שנתיים שלוש, לא צריך אחריות בינלאומית.

*רשיון למערכת הפעלה, אופציונלי רצוי שכן.

*העדפה לחברה ? לא ממש, מ2007 אני משתמש בדגם של DELL ועד שנעשה באמת ישן, מאוד נהנתי ממנו, ככה שאני מרוצה מ-DELL אבל אין לי העדפה מסויימת...

עוד כמה דברים אופציונלים:

* אשמח עם תיהיה אפשרות למקלדת עם אנגלית, גרמנית ועברית.

* אשמח למחשב שמכיל מצלמה ומיקרופון מובנים, כמה שיהיו טובים יותר, יותר טוב.

* צבע המחשב, יש לי משיכה לצבעים מיוחדים, בעיקר כחול\אדום, לא חובה.

אשמח לקבל כל מידע והמצלה, אני מעוניין לרכוש את המחשב בהקדם (ב-7 ימים הקרובים) ככה שתגובות מהירות יתקבלו בברכה =)

ממש תודה לכולכם מראש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים