עבור לתוכן

מפרט מחשב למשחקים עד 3500 ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

http://www.tms.co.il/product/10079

יש לך את זה שעולה 7 שקלים יותר ועדיף ביחס עלות תועלת.

עוד פעם זה ללא קירור למעבד (BOX כולל קירור).

צריך להוסיף עוד מאוורר למארז, מארזים שמיועדים להכיל כרטיס מסך עבור גיימינג עדיף שיהיו בעל מאוורר קדמי ואחורי לפחות. יש לוחות עדיפים על זה ששמת במפרט.

בפעם הבאה תבדוק לפני שאתה שולח לי פרטית ;)

פורסם

אני מרגיש עדיין לא מוכן לפעם הראשונה, אז בבקשה אל תאנוס אותי.

אני כבר כמה חודשים לומד כאן את מדור מפרטים.

בונה לי מפרטים לעצמי ואז משווה למפרטים של המקצוענים כאן.

לומד את הסיבות של למה המעבד הזה, ולא המעבד הזה, שדומה לו, אבל עולה 20 שקל יותר, ואם שווה להשקיע את ה20 שקל האלה.

ככה כבר כמה חודשים. אבל אני לא כותב את המפרטים שלי שמא אני אגרום למישהו לבזבז 20 שקל סתם.

אבל אתה זורק מפרטים שהעתקת מזה שכתב לפניך, ועוד מכניס שינויים שהסיבה להם מבוססת על כלום.

שמור על הכבוד שלך, ושל האתר המכובד, והפסק להציע מפרטים.

מה הסיבה?

בשביל שאני ידע להשתפר להבא

אין לך מה להשתפר. משפרים משהו טוב ליותר טוב. אבל לך אין שום בסיס.

אתה צריך להתבונן תקופה ארוכה ולהבין מאיפה בכלל מתחילים ולמה.

פורסם

תודה על הערות אכן I 5 2310 יותר טוב ועולה כולה 7 שקלים יותר בזה תצודק

בקשר לקירור למארז אני יציין שוב שאין לי שום ידע בקשר לקירורים אוויר וקורי מים לכן אני לא רוצה לסים קירור שאני לא בטוח שהוא טוב לכן לא שמתי כדי לא להטעות את פותח האשכול אני ישמח ואני בטוחשגם פותח האשכול ישמח עם תמליץ לו על מחשב כי תנראה אחד בעל ידע רב ובעל ענין..

תודה על הערות הבונות

בקשר לפרטית אני יקח את לוצמת ליבי

פורסם

עם תכזה חכם ברוס לי ומבין בוא תגיד לי מה רע במפרט שלי?

תמבין במפרטים מה רע על תזרוק מילים לאוויר אין לך שום בסיס זה נכון שאין לי הרבה ידע כמו פעם אבל אני היתי אחד הבולטים בפרום FXP לבניית מפרטים ועזרתי גם לכמה מנהלים שמה אז תאומר לי שאין לי ידע ואני לא מבין בלה בלב בלה ולא מציין למה

אני פרשתי למעלה משנה ואני רוצה ללמוד מחדש ואחד כמוך לא יפרע לי ואני יבנה מפרטים ועם היה טעיות אני ישמח לתקן ואני לא מעתיק מפרט שהיה לפני אני כותב מפרט משלי תממש מצחיק יאלה תיודע שאני לא מתיחחס לירדות שלך ולעקצות תתחיל להנמליץ במקום לזיין תמוח שתעוד לומד למ זה לא כימה או חשמל לא צריך להיות פרופסר בשביל לבנות מפרט קיוצר שהיה לך שבוע טוב

חח ממש תלומד את מדור המפרטים חודשים ולא יכול להכין מפרט מה תמשחק אותה אחד כזה שמתחשב בכול 20 שקל תתחיל לבנות תלמד מהנסיון פה זה לא תאור לרפואה לא צריך לחרוש ולחרוש כדי להבין איך לבנות מפו ו20 שקל לא יהרגו את פותח האשכול עם אעיתה תודה כמו גבר ואני אומר טעיתי ולא ידעתי או שלא סמתי לב לאחד החלקים אבל אתה כמו איזה "מומחה" מעיר לי בלי החכות מוצקות

יאלה בי

פורסם

תנראה אחד בעל ידע רב ובעל ענין..

הפסקתי לעבוד בתחום בסוף 2006, היום יש לי הרבה חברים עם מערכות רציניות (אני מסתפק במועט, המפרט שלי בצד). בכל אופן שיהיה לי זמן בערב אני יכול לנסות לבנות לו מפרט, אבל הכינו לו מפרט טוב (ממליץ על זה של יותם).

פורסם

אני ישמח עם תבנה לו מפרט בשביל לדעת איך לבנות מפרטים יותר טוב אתה באמת נראה מומחה ואני שמח שיש אנשים כמוך בפרום שמעלים רת רמת הפרום הנהדר שלנו ואני ישמח ללמוד ממך הרבה

פורסם

אני ישמח עם תבנה לו מפרט בשביל לדעת איך לבנות מפרטים יותר טוב אתה באמת נראה מומחה ואני שמח שיש אנשים כמוך בפרום שמעלים רת רמת הפרום הנהדר שלנו ואני ישמח ללמוד ממך הרבה

זה משמח אותי לשמועה את זה, אך כמו שאמרתי עזבתי את התחום לפני יותר מ-5 שנים. אם הייתי מומחה הייתה רואה שכתוב לי מומחה מתחת למשתמש :)

זה יהיה מאוד דומה למה שיותם הציעה (הארות בסוף).

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪784

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪55

לוח אם:

Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪454

מארז:

Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪170

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪24

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪270

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Hitachi 1TB Sata2 7200rpm

כמות: 1 - מחיר: ₪531

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1040

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪96

סה"כ: ₪3632

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3560 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/94xapzuf

מעבד מרובע ליבות חזק+קירור של ZALMAN בגרסה הנשלטת.

לוח אם יחסית מפוצ'ר כולל USB3 ו-SATA3. הלוח כולל גם יציאת כרטיס מסך כך שאם יש בעיה עם הכרטיס מסך תמיד יש תחליף.

מארז V3 איכותי (מניסיון)+מאוורר נוסף.

ספק איכותי (430W, אבל מסוגל לספק יותר), של אחת מהיצרניות המובילות בתחום.

8GB RAM (זיכרון).

קשיח של 1TB.

כרטיס מסך איכותי עם קירור טוב ושקט (ההבדל בינו לבין גרסת ה-OC לא מצדיק הוספה של עוד 100 ש"ח.

צורב רגיל של LG.

המפרט כמאת שווה למפרט של יותם (לכל אחד הפלוסים והמינוסים שלו).

פורסם

מעולה אני חושב שזה מאוד יעזור לו

פורסם

אני במקומך הייתי יורד טיפה בלוח ללוח ב-300 ובמקום זה קונה קירור יותר טוב למעבד, שהרי בכל זאת הוא מפיץ חום של 95W. כל ה-SATA3 וה-USB3 זה סתם לוקסוס שלא צריך, לא ניראה לי שיצא לך לנצל את זה.

הייתי שם את http://www.tms.co.il/product/10524 - ZALMAN CNPS5X SI EDITION.

פורסם

הוא יקרר אותו כמו שצריך, תאמין לי שהוא לא יגיע ל-65 מעלות (רוב הסיכויים שגם ל-60 לא) ולמעבדים האלו גם 70 זה בסדר. במיוחד הבאתי את הגרסה הנשלטת, כדי שהמהירות של המאוורר תעלה בהתאם לטמפרטורה.

הייתי שם את http://www.tms.co.il/product/10524 - ZALMAN CNPS5X SI EDITION.

הוא לא משתלם, זה עדיף:

http://www.tms.co.il/product/5741

מקרר יותר טוב ושקט יותר, פותח הדיון לא צריך שקט, אז הנוכחי מספיק לו.

היום ה-USB2 מגביל את הקשיחים החיצוניים ו-DOK מסוימים שעם הזמן הופכים לסטנדרט. את ה-SATA3 תמיד טוב שיהיה אם בעתיד הוא יוסיף SSD. בכללי תמיד עדיף להיות עדכני.

פורסם

כן אבל מתחילות הבעיות שהוא מתמלא אבק או שרוצים לעשות עבודת קידוד ואז הוא לא מקרר טוב. צודק לגבי הקירור של Scythe שהוא יותר שקט אבל הוא כזה שמקרר לכיוון מטה שסתם זורק חום ללוח אם, אני מעדיף את אלו שזורקים לצד.

חבל שאין ל-TMS את הדגם של http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=247

פורסם

היה להם שקניתי אותו. בכל אופן, הוא יקרר טוב גם בעבודות קידוד כבדות, אני בדקתי את הקירור הזה עם מספר מעבדים (כולל I5 2400 במבחן מאמץ והוא לא עבר את ה-62 מעלות). אבק יש בכל מערכת, צריך לנקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים