עבור לתוכן

DICE עושים שטויות

Featured Replies

פורסם

אחרי שעברתי על הרשימה הארוכה של הPATCH החדש הגעתי לשורה הזאת

" -AA Missiles are more difficult to dodge in Jets, this was unintended behavior that created an imbalance against skilled pilots. "

ואני לא מבין מה עובר להם בראש ,במקום לתת לטייסים שיודעים להטיס את האפשרות לשרוד הם נותנים להם בראש ?? עד שלמדתי את הטריק הזה של להוריד מהירות לשחרר ECM ולתת פנייה חדה הם מבטלים אותו?? ומה הם נותנים במקום זה? משפרים את הכיוון של הAA :screwy:

בקצב הזה אני יאלץ לעזוב את המשחק הזה כי זה פשוט לא כיף ככה.

פורסם

טוב מאוד שעושים את זה. נמאס לי כבר מאנשים שרק יודעים לשבת במטוסים ומסוקים כל המשחק.

אם אין בקבוצה שלך טייסים טובים אז אתה הופך לברווז במטווח של מסוקים ומטוסים של קבוצה היריבה ואין לך שום דבר לעשות, כי סטינגר ואיגלה הם פשוט בדיחה ואי אפשר להוריד שום דבר איתם.

המשחק הזה התחיל להזכיר לי את BF 2 ששם פשוט אברתי ל INFANTRY ONLY.

פורסם

אני לא ממש מבין אם זה טוב או לא טוב (כי אני גרוע במטוסים) אבל הם שינו גם -

Reduced the damage AA missiles do to jets to 45%.

Laser Guided missiles can now be distracted by Flares

שזה די מטומטם בעיני, איך לעזאזל flare יכול להשפיע על כיוון לייזר?!

בכל מקרה, אל תשפוט עד שתנסה את זה בעצמך, יכול מאוד להיות שמכלול השינויים הוא מאוזן.

מה שכן *מאוד* מעצבן זה עדיין אין שום release date לפאטצ!!! מה קרה ל"PC is the lead platform" ??!

פורסם

הם מנסים לאזן את המשחק. נראה מה יהיה.

PC לא היה ולא יהיה LEADING PLATFORM כל עוד קונסולות קיימות ;)

27 במרץ זה תאריך לקונסולות. תאריך למחשב עוד לא ידוע

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא מחכה למטוס וגם הכיוון שלי על הפנים , הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שהטיסה שלי היא אחלה ואם למדתי לברוח מהטילים למה צריך לקחת את זה(ואם אני למדתי כל אחד יכול ללמוד). ואם הם באמת היו עושים את זה בגלל שהטייסים הטובים בורחים מהטילים אז למה הם עושים שעכשיו אפשר לברוח מGUIDED MISSLES בעזרת FLARES ?? טמטום אחד גדול :bash:

DICE פשוט עושים דברים מעצבנים ועם כל החיבה הענקית שלי אליהם אני פשוט מאוכזב מההתנהלות שלהם עם המשחק הזה, ההתמקדות על הקונסולות והוצאת המפות הקטנות לפני המפות הגדולות . אני יודע שלBF4 אני לא הולך לעשות PREORDER ואני לא יקנה אותו בלי לבדוק אותו היטב מראש.

פורסם

אני יסיים את ה-20 שעות שלי לפני הפאצ'. ;)

פורסם

תמהר!!! ;D יש לך עוד זמן, כי קודם הפאץ' יוצא לקונסולות ולא ידוע בכלל מתי למחשב >:(

פורסם

יש לי עוד קצת יותר מ-4 שעות, אז סביר להניח שאני יסיים לפני זה (למרות שאפשר לומר שעזבתי את המטוסים בזמן האחרון).

פורסם

יש לי אפס שעות במטוסים. ;D

במסוקים מצב יותר טוב, כי שם אני יכול להיות GUNNER

פורסם
  • מחבר

וואלה להטיס תVIPER זה פשוט כיף! כל כך קל לתמרן והשימוש בו פשוט מרגיש חלק !

לעומת זאת ה HAVOC הזה פשוט גרוטאה , פניות כל כל איטיות אין שום איזון הטילים לא יוצאים בצורה טובה ובכלליות התחושה בה אינה חלקה.

אם DICE לא ישנו אותה דרסטית אז יהיה פשוט יתרון ענק לאמריקאים.

פורסם

לדעתי כל העניין עם המטוסים די דפוק

זה דאי אפשר להוריד מטוס עם טילי כתף AA זה כבר בולשיט.

צאיך לאזן את עניין המטוסים במשחק הזה.

פורסם

אם כבר אנחנו מדברים פה על שטויות של DICE בפאטץ' הקרוב - DICE החליטו למכור "קיצורי דרך" לUNLOCKS במשחק.

יהיה קיצור דרך לפתוח את כל הנשקים בכל CLASS, יהיה קיצור דרך לפתוח את כל התוספים לרכבים ויהיה אחד שיפתח את הכל.

התירוץ הוא: "לתת לשחקנים חדשים להצטרף למשחק בשלב זה ולהיות "שווים" לאלה שמשחקים כבר כמה חודשים ופתחו את הכל (או הרוב) בעצמם..."

פורסם

^^

זה לא חדש, הם עשו אותו דבר בBC2 בקונסולות. לא בטוח שזה יגיע גם לPC למרות שלי אישית זה לא ממש מפריע.

יש פה שחקנים PS3 במקרה שכבר ניסו את הפאטצ? ממעבר על הפורומים יש לא מעט טענות על דברים שהשתנו, ולא לטובה.

עריכה - כנראה שכבר נגלה בעצמנו, תאריך הפאטצ לPC - מחר!

http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/184929123125301248

פורסם

לפי מה שקראתי, זה מגיע לPC בפאטץ'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים