פורסם 2012 במרץ 2313 שנים שלום לכולםברשותי מסך דל U2212HM וכרטיס מסך HD6770. באיזה חיבור הכי מומלץ לחבר אותם? HDMI או משהו אחר? אשמח להצעות לחברה מומלצת לכבל המתאים (למרות שזה לא קשור לפורום הזה...)
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים אם במחשב שלך יש את כל הסוגים תחבר בחיבור עדכני ביותר.COMPOSITE? S-VIDEO? VGA? DVI? DP? HDMI?רק תבחר
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים מחבר יש חיבורים לא מומלצים?לא יודע... עד עכשו לא הייתה לי אופציה של HD אז אף פעם לא בדקתי את זה...
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים מחבר עד לפני שבועיים הייה לי מסך CRT וכרטיס מסך רדיאון 9100 (מ2001 בערך...), עם חיבור VGA בלבד... עכשו יש לי אופציה לחיבור DVI (החיבור הנוכחי) וHDMI. אני רוצה לדעת אם יש השפעה לסוג החיבור על איכות התמונה.
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים אוקי, בכל מקרה לסוג החיבור במקרים (DVI HDMI DP) האלו אין השפעהאם אחבר שני מסכים כמערך, כל אחד לחיבור אחר מהסוגריים לעיל (לדוג' DP ו-DVI) עדיין תתקבל תמונה זהה?
פורסם 2012 באפריל 113 שנים סביר מאוד שלא, תחפש באתר של היצרנית\בקובץ הסברים על הכרטיס, הם מסבירים כמה כרטיסים אפשר לחבר בו זמנית ובאילו יציאות
פורסם 2012 באפריל 113 שנים בעיקרון כל חיבור דיגיטלי יתן לך את אותה איכות ברזולוציה שלך.עם מסכים מגיע בדרך כלל כבל DVI מסוכך ומוגן היטב.עדיף לעשות שימוש בכבל זה אם האורך מתאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.