עבור לתוכן

בידוד הלחמות

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חומר לבידוד הלחמות שקל לעבוד איתו והוא זול.

יש לי בבית הרבה איזולירבנד והשתמשתי בו הרבה אבל הוא פששוט מאוד מהר נופל ממהלחמה.

היט שרינק זה יחסית יקר וזה הרבה עבודה על כל הלחמה.

איזה חומר אתם ממליצים כדי לבודד הלחמות ?

• תגובות 34
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משתמש המון בבידוד מתכווץ (שרינק), אם בשבילך הוא יקר, תוכל להעזר בדבק סיליקון חם או סיליקון RTV, פיקה קטנה לאזור ההלחמה והכל מבודד...

פורסם

סיליקון חלונות

בלוח מודפס - הצמדת לוח פלסטיק לצד האחורי

פורסם

יש ב DX בידוד מתכווץ זול ונוח לעבודה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שבידוד מתכווץ הוא כבר צינור וצריך להלביש אותו ולשים מעליו אוויר חם , אני רוצה חומר ששמים ממעל ההלחמה ולא משחילים עליה , אולי סיליקון יהיה טוב.

פורסם

תלוי מה אתה רוצה למנוע. לבידוד של חיבור שנמצא תחת מתח זה מספיק טוב (אבל לא תמיד חיוני בכלל, אם אין לייד משהוא שיכול לגעת בו), להגנה ממגע מקרי בדברים אחרים זה לא כי הסיליקון נפגע יותר בקלות משרינק

פורסם
  • מחבר

אני אנסה בהיזדמנות

פורסם

ראיתי לפני כמה זמן בידוד שאתה מורח אותו.

אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי.

פורסם

סיליקון חלונות הוא מבודד טוב

יש חומר בידוד שנקרא liquid electrical tape לא ראיתי כזה אף פעם

פורסם

תדליק נר - ותטפטף את השעווה ;D

פורסם

סיליקון חלונות הוא מבודד טוב

יש חומר בידוד שנקרא liquid electrical tape לא ראיתי כזה אף פעם

יוצא לי לעבוד עם החומר הזה,לא הרבה אבל יוצא

פורסם

להלחמות עדינות כמו חוטי אוזניות וכדומה, אני משתמש בלק, כמו כזה של צפורניים. לפעמים גם בספריי לכה. אבל זה לא יוצא יותר זול משרינק. זה פשוט עדין יותר.

פורסם

אם מדובר בחוט לחוט - שרינק, וזה לא יקר כ"כ.

אם מדובר בחוט ללוח - דבק חם עושה עבודה מעולה, ואפילו מונע משיכה אפשרית של הכבל מהלוח, כך שאפילו עם הלחמה לא חזקה - יש לך עוד מרווח ביטחון.

פורסם
  • מחבר

שרינק קצת יקר , ישלי קצת שרינק {3 מטר] של 4mm אני יזמין מתישהו עוד , הבעיה ששרינק אתה מלביש ואני צריך חומר אחר ההלחמה כבר ולא להלביש קודם , אני אנסה לק

פורסם

משתמשים אם שעווה לפעמים במעגלי רדיו כדיי שרכיבים לא יזוזו - זה ישנה את הקיבול / השראות ביניהם והכיול של המעגל (מהמפעל) יידפק

בחיבורי חשמל, אתה _לא_ רוצה בידוד שיינמס מהם מיידית ברגע שיש התחממות בגלל חיבור שמתחמם והולכת חום ממנו למקום של השעווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים