עבור לתוכן

חבילות לא מגיעות מאיביי

Featured Replies

פורסם

בחודש האחרון הזמנתי יותר מ10 חבילות, רובן קטנות.

משום מה לא קיבלתי אף חבילה, בחלק מהמקרים נאלצתי לעשות refund ולסכם עם המוכר שאשלם ברגע שאקבל את החבילה (מדובר ב10-20$) והשאר עדיין בגדר ה45 יום. אין עליהם מעקב.

אתמול הגיעה פתק מהדואר והיום אספתי את החבילה שהיא נרתיק שהזמנתי לפני שבועיים בלבד...

משהו פה מסריח, או שמישהו מהדואר חוגג לי על החבילות, או שגונבים מהתיבה (פחות סביר כי יש מצלמה בכניסה-לא עובדת ורק אני יודע על זה, אבל ניחא) או שיש בעיה/עיכוב איפשהו בשרשרת הדואר. מה אפשר לעשות?

פורסם

אני לא יודע כמה נסיון יש לך עם איביי אבל אני כבר קונה 3 שנים וקורה שחבילות מגיעות קרוב מאד ליום האחרון שאפשר להגיש DISPUTE, במיוחד משלוחים מסין והונג קונג.. רק השבוע זה קרה לי עם מוצר קטן מאד וזול מאד.. הוא הגיע יום לפני התאריך האחרון להגשת DISPUTE.

לא זוכר שקרה שמוצר לא הגיע כי נגנב בדואר, וקרה פעם אחת שהמוכר שיקר ולא שלח את המוצר בכלל וכמובן שקיבלתי זיכוי מלא.. אין לך מה לדאוג כי אם אתה עוקב אחרי ההזמנות שלך, לא תפסיד כסף (מקסימום תצטרך להזמין שוב ממוכר אחר).

פורסם

לאחרונה גם אני מרגיש משהו מוזר עם החבילות... מספר חבילות לא מגיעות בכלל (בערך 1 בחודש מתוך איזה 6) חלקם מאחרות מלא, השבוע הגיע אלי מוצר אחרי מעל לחודשיים מההזמנה.

אבל כל עוד אין מספר מעקב אין מה לעשות...

פורסם
  • מחבר

נו בסדר, אבל אני מזמין מוצרים כי אני צריך אותם בתקופה הקרובה וזו בעיה לחכות עוד חודש. הזמנתי כפפות לפני חודש וחצי ותכף מגיע הקיץ אז מה זה שווה בכלל עכשיו?

ולעשות dispute כל פעם מוריד עוד מוכר ששולח לישראל ::)

וזה בסדר, אני בעצמי מזמין מאיביי כבר מס׳ שנים והתקופה האחרונה רק כזאת.

פורסם

אם תוך חודש לא מגיעה לך חבילה בלי מספר מעקב אז ישר תבטל בפאיפל ותעשה DISPUTE באיביי.

בעיה של המוכר שלוקח כלכך הרבה זמן כנראה בגלל לחסוך לו בעלויות או משהו הוא שולח אחרי הרבה זמן, אל תוותר.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני לא פותח DISPUTE כזה מהר.

קרה לי כבר לפחות 4-5 פעמים שלא הגיעה לי חבילה מאיביי, פשוט שלחתי למוכר הודעה אחרי כ 30 יום,

לפעמים הם החזירו לי מיד, לפעמים ביקשו שאני אחכה מעט. בכל אופן תמיד חזר לי הכסף בתוך תקופת האפשרות לעשות DISPUTE.

אני מעדיף לא לסבך את המוכרים עם DISPUTES למיניהם, מתוך הנחת יסוד שהם באים למכור ולא לשחק משחקים, ובסוף אני משאיר להם פידבק חיובי.

פורסם

ואני הזמנתי כיסוי לפלאפון ב 28.2 וסוללה ב- 2.3

הסוללה כבר הגיעה לפני יומיים והכיסוי עוד לא..

נחכה ונראה אם יגיע שבוע הבא...

פורסם

במקרים כאלה אני בד"כ פותח DISPUTE עם הערה שיכול להיות שהמשלוח התעכב ואם זה יגיע אני אבטל אותו במקום. המוכרים מקבלים זאת.

פורסם
  • מחבר

כמובן שאני לרוב סוגר עם המוכר תוך חודש, אבל כשאין ברירה עושים dispute.

אבל אתם מפספסים את הנקודה, איך ייתכן שכל כך הרבה חבילות לא מתקבלות?

פורסם

ואני הזמנתי כיסוי לפלאפון ב 28.2 וסוללה ב- 2.3

הסוללה כבר הגיעה לפני יומיים והכיסוי עוד לא..

נחכה ונראה אם יגיע שבוע הבא...

ואיך זה קשור? עוד לא עבר חודש זה עדיין סביר לחלוטין וחסר משמעות

אני פונה למוכרים רק ביום ה40 בערך ועדיין אין לי בעיה לחכות, הבעיה היא שאחרי 45 יום מאבדים ביטוח של איביי...

העניין הוא באמת בעיקר חבילות שלא מגיעות בכלל... ב3 חודשים היו לי שלוש כאלו עם בערך 6 הזמנות בחודש... מדובר בסיכוי של 16% שהחבילה לא תגיע, זה לא תקין... לעיתים יש הפתעות וחבילה פתאום מגיעה אחרי יותר מחודשיים וזה קרה לי השבוע אבל זה נדיר.

מעצבן שלוקח כלכך הרבה זמן לחבילה להגיע אבל את זה אני עוד יכול להבין.

השאלה לאן נעלמות חבילות אחרות?

פורסם

אני הזמנתי חבילות בהפרש של שבוע אחת מהשניה, השבוע קיבלתי פתק לאסוף חבילה מהדואר, ואני רואה את שלושת החבילות קשורות בגומיה.

(שתיים מהונג קונג ואחת מבריטניה).

פורסם

זה בעניין של רשומים, אם חבילות מגיעות בהפרש של יום-יומיים גג, נותנים לך פתק אחד לכמה רשומים. שים לב שיש כמה מספרים על הדף.

גם אני הזמנתי כמה נרתיקים/מגני מסך ודברים כאלו לפני שבועיים וחצי, 2 מהמוצרים הגיעו, האחרים לא. אני תמיד מחכה 35 יום, אם המוצר לא מגיע פונה למוכר, פותח דיספיוט יום לפני שאני מאבד את האפשרות, ואם רואה שהמוצר לא מגיע גם כמה ימים אחרי זה, מבקש מהמוכר החזר/מחמיר את הבקשה לתביעה (אסקלייט)

אני מעדיף שלא לפתוח דיספיוט על כל דבר, ולפעמים גם לאבד את המוצר אם מדובר בשטות של דולר-2. בפייפאל אם יראו שיש אדם שפותח דיספיוטים על כל שטות בסופו של דבר שיתרחש מקרה רציני עם מוצר שעולה יותר, אותו אדם עלול לאבד מהאמינות שלו.

פורסם

אני מזכיר לכם את מה שקרה לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים