פורסם 2012 במרץ 2213 שנים היי,הוינדוס בלפטופ שלי נדפק ואין לי אפשרות לתקן אותו או להתקין מחדש. אין לי גם בעיה לפרמט את הדיסק,אך לפני זאת אני רוצה לגבות מידע חשוב שיש לי עליו.חיברתי את הכונן בדרך חיצונית למחשב אחר וסיירתי בו עד שהגעתי לקבצים הדרושים לגיבוי.הבעיה היא שאני רוצה להעתיק אותם, אבל הוא לא נותן לי בגלל שאין לי גישה אליהם. כנראה כי הם שייכים ליוזר עם הסיסמא שלי.מה אפשר לעשות בנידון? ניסיתי גם דרך מק וזה לא צלח כל כך.העדיפות זה לוינדוס.תודה רבה!
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים נסה להעלות את המחשב עם live cd של אובונטו (או הפצת לינוקס אחרת) ולגשת דרכה לקבצים (תוכל להעתיק אותם לכונן חיצוני או פתרון אחר).
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים מחבר נסה להעלות את המחשב עם live cd של אובונטו (או הפצת לינוקס אחרת) ולגשת דרכה לקבצים (תוכל להעתיק אותם לכונן חיצוני או פתרון אחר).אוקיי. תודה על התשובה! אך האם יש עוד פיתרונות עם וינדוס?
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים הבעיה היא שאני רוצה להעתיק אותם, אבל הוא לא נותן לי בגלל שאין לי גישה אליהם. כנראה כי הם שייכים ליוזר עם הסיסמא שלי.תסביר את החלק הזה בבקשה.
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים מחבר תסביר את החלק הזה בבקשה. לקחתי את הארדיסק והכנסתי אותו באופן חיצוני למחשב עם וינדוס עליו וכשאני מנסה להעתיק זה מראה לי את ההודעה הבאה: לא משנה כמה שיחקתי עם ההגדות זה לא עוזר ואין לי אפשרות להעתיק את הקבצים האלו.
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים מחבר ונכנסת לSecurity tab (כמו שכתוב לך) כדי לקחת בעלות?חיובי. אבל הוא לא מאפשר.. לאחר פעולת APPLY הוא חוזר לאותו המצב.
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים אין דבר כזה. ברגע שהוספת את הSID של המשתמש שאיתו אתה ניגש לACL של התיקיה תהיה לך גישה מלאה.http://www.blogsdna.com/2159/how-to-take-ownership-grant-permissions-to-access-files-folder-in-windows-7.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.