פורסם 2012 במרץ 2813 שנים שמתי לב שכולם פה משתמשים בכתובת הארוכה להוט בוקסלא יותר קל להשתמש בזאת 192.168.1.1 ?"ארוכה". והכתובת שהבאת זה לראוטר. במצב מודם זה 100.1
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים הבנת את הכוונה שלי, זה מספיקלא ידעתי את זה, אצלי שתי הכתובות מראות אותו תפריט בדיוק
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים הבנת את הכוונה שלי, זה מספיקלא ידעתי את זה, אצלי שתי הכתובות מראות אותו תפריט בדיוקכשאר ההוטבוקס מוגדר כנתב אתה יכול להכנס בשלושה דרכים :192.168.1.1192.168.100.1 ובנוסף אתה יכול פשוט להקליד http://hotbox וזה יכנס לתפריט של הנתב .
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים ובנוסף אתה יכול פשוט להקליד http://hotbox וזה יכנס לתפריט של הנתב . בונוס: ואם ההוטבוקס במצב מודם, אתה תקבל פורנו!
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים ניסית פעם להיכנס לאתר של הוטנט ?תנסה.. הכתובת הכי הגיונית באופן טבעי: hotnet.co.il
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים חחחחחחחחחחחח אין על הפורום\אתר הזה, כולם פה קרועים אפילו המנהלים מפרסמים פורנו
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים מחבר טונות של זבל... זה קורה לעוד אנשים? זה כמו מגפה. כיביתי והדלקתי אתמול את המודם, וזה מה שקיבלתי אחרי 24 שעות...
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים טונות של זבל... זה קורה לעוד אנשים? זה כמו מגפה. כיביתי והדלקתי אתמול את המודם, וזה מה שקיבלתי אחרי 24 שעות... אני גם מקבל הרבה שגיאות אבל לא מיליונים !! איך הגעת למספרים האלה ? אגב, עשיתי ריסטרט להוטבוקס לראות אם גם לי נפתחו 8 ערוצים לקח לו כמה דקות כרגיל עד שהוא נדלק סופית, ועדיין רק 4 ערוצים פתוחים
פורסם 2012 במרץ 2913 שנים זה המצב בול אחרי חודשלפי הלוג התחיל בפעולה ב-29/2/12[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים נראה לי הארורים זה מעיד על או בעיה בשרת או עומס מסויים שגורם לכך שהמידע יאבד בדרך כלל זה לא מעניין את התחת של התשתית בעיקרון כמו שהיו בעיות ב VOD שהיו כל מיני חרטאות שרצים במסך או כמו לאגים שהתמונה מקרטעת והם סידרו את זה לא יודע איך, יש על זה סיפורים שלמים, בהתחלה זה היה להוציא את הכרטיס בימי המכשירים הקודמים ואז להכניס. גם היום עדיין זה קשור כי נראה לי שיש כל כך הרבה עומס על ה CMTS של הוט שהם לא יכולים להעביר את כל המידע באותו זמן. לדוגמא בתשתית בזק לא היה לי שגיאה אחת במשך חודש שלם ללא כיבוי המכשיר והדלקה בפרטי המכשיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.