פורסם 2012 במרץ 1913 שנים שלום לכולם הורדתי את המשחק BF3 הפריצה של רילודאד והוא לא פועל לי.מה עושים?וזה רושם לי.תיראו בתמונה.תודה מראש לעוזרים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים המשחק לא עולה לך כי אתה צריך למחוק את הסימן של ה- TM שכתוב בתיקיית המשחק.אם עדיין לא עובד אז תחפש קראק פיקס!
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים מחבר שמע לא ראיתי בחוקי הפורום שרשום דבר כזה ויכול להיות שרשום ולא שמתי לב.קונים מקורי את זה אני יודע.אבל אני מאלה שלא אוהבים לקנות חתול בשק.דוגמה למשל הורדתי MW3 שיחקתי והמשחק חמוד ואהבתי אותו ועכשיו אני הולך לקנות את המקורי ולשחק ברשת.אותו דבר אני עושה עם BT3 אני לא יקנה סתם משחק ואני לא יאהב אותו וסתם הלכו להם עוד 200 שקל.משחק שאני אומר ששווה לקנות אותו ולחכות בצפייה למשחק החדש אני לא חושב שיש הרבה אנשים כמוני שמורידים תמשחק ואז הולכים לקנות בחנות.אז אל תגיד סתם דברים כאילו עשיתי איזה פשע ממדרגה ראשונה.כי אנשים כמוך שיודעים לדבר אני בטוח שיש מלא בשביל שיכבדו אותם בפורום.ודיברתה כמו אחד שלא הוריד בחיים שלו משחקים פרוצים ועם אתה אומר לא אז על מיייי אתה עובד? עליי עלינו לא תצליח.כי כולם מורידים אבל אין הרבה שיורידו ויקנו אחריזה את המשחק.בוא נישאל אותך ככה ונגיד אני יקנה ולא יאהב תמשחק או שהוא לא יעבוד לי טוב על המחשב, אז ניראה לך הגיוני שככה היזרקו להם 200 שקל?ועוד משהוא עם אתה מאלה שלא מורידים אז והולך על חוקיות אז לך תיקנה דיסקים של מוזיקה ואל תוריד באינטרנט אהה ואל תוריד גם סרטים ואל תוריד תוכנות ואל תשתמש בטורנטים ותילך תיקנה וינדוס מקורי לפני שאתה מדבר ועם אתה אומר שלא עשיתה לפחות אחד מהדברים האלה מה שיש לי להגיד לך זה שאתה שקרן!! ועם באמת לא עשיתה מעריך ומצטער עם פגעתי.כמו שנאמר אי אפשר להיות טוב לכולם.כמו שאני לא יכול לממן את כל מוצאי הסרטים למינהם ויוצרי המשחקים.שיהיה לך יום מצויין(: ערב טוב ולילה טוב.ותודה לאלה שבאמת יעזרו ויבינו את הכוונות שלי.אין לי מה לפגוע בך או משהוא כזה שלא תחשוב אחרת ועם פגעתי בך אני מצטער מעומק ליבי.והיה יותר מתאים עם היתה שואל ליפני. למה השימוש תיודע שזה לא חוקי וכאלה.ויש לי חבר שקנה מקורי וזה לא עולה לו על המחשב כאילו ניתקע והלך לו הכסף עכשיו ואין עם מי לדבר בחנות ואומרים לו שהבעייה במחשב.עכשיו רק תביין למה אני רוצה לבדוק אותו קודם.
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים יש חוק כנגד הורדות לא חוקיות והסטיקי קיים בפורום משחקים הכללי (וכרגע יהיה בכל פורום)http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528418.0למרות מה שכתבת אנחנו לא מתעסקים בפריצות ובהורדות לא חוקיות ומי שמתעסק בזה בעצמו צריך לדעת שאת העזרה הוא יקבל במקום אחר
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים בלי קשר לפרוץ או מקורי.תוודא שהמשחק לא מותקן בתוך תיקיה (או תת תיקיה) שהיא בשם עברי ואם כך תשנה את שם התיקייה לאנגלית.לדוגמא:"משחקים" להחליף ל "GAMES".
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים אני אעזור לךבלי קשר לפרוץ או מקורישימו לב בבקשה לחוקי הפורום - אי ציות להם עלול לגרום להשעייתכם מהפורום!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.