פורסם 2012 במרץ 1913 שנים שלום לכולםהעלתי פרוייקט חדש לאתר מימונה.http://www.mimoona.co.il/Projects/94 אני רוצה לשמוע את דעתכם קודם כל על המשחק: 1 - האם נראה לכם שהייתם משחקים בו במכשיר הנייד שלכם?2 - האם נראה לכם שהוא יצליח בהנחה שיעלה למרקט ואפסטור?3 - בכלל מה דעתכם?עכשיו לגבי המימון:הייתם תומכים במשחק ישראלי בפיתוח?
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים נראה נחמד אבל אתה הולך בקטן. עדיף לך לעשות את זה באתר kickstart . יש הרבה יותר חשיפה וזה הכל עניין של סטיסטיקה. הסכום שאתה מבקש לאסוף גם לא גבוהה במיוחד יחסית לפרויקטים שם . אני לא יודע כמה אנשים מסתקלים על מימונה אבל בkickstart יש המון. אני גם לא יודע הרבה לגבי תמכור. אשתי פעם הלכה ליועצת שיווק במימון חלקי של משרד התמ"ת . זה עזר לה קצת אבל היא כבר די הפסיקה עם ההתעסקות בעסק שלה. לפתח משחקים זה לא רק הברזלים זה גם שיווק ותמכור והמוצר אולי נראה מצויין אבל צריך לדעת לשווק אותו. בכל מקרה יש המון אנשים בעולם עם כסף ורובם לא נמצאים בישראל . יש גם בעיה עם ישראלים וקניית תוכנה....
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מחבר ניסיתי את קיק.בעיה אחת, צריך להיות אזרח אמריקאי.עשיתי במימונה גם עמוד באנגלית ואני מפיץ אותו באתרים בחו"ל.
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים ניראה מחמד אבל אני לא היתי משלם על מישחק כזה פשוט השוק מוצף בחינמים והמישחק שלך לא מיתעלה אליהם
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים כל מה שהוא תוצרת הארץ הוא מבורךוגם אם אתה מתחיל בקטן תמיד תזכור big things have small beginnings בהצלחה רבה שתיהיה לך
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר שלום לכולם עדכונים מהפרוייקט:החלפתי את כל ממשק המשתמש למשהו הרבה יותר נעים עם מד זווית לקנה ושיפרתי את הפיזיקה ככה שהמשחק הרבה יותר דינאמי.אפשר להתרשם בדף הפרוייקט.מה דעתכם?[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר כרגע כן.קודם גמרתי את כל הבסיס למשחק ועכשיו אני פנוי לעיצוב שלבים נוספים. (מתוכננים 60)יהיה מעניין, מבטיח.
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר שלב חדש האחרון בסדרת האימונים. עכשיו המשחק האמיתי מתחיל. ודוגמה לשליטה באמצעות סמסונג גלקסי.
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים מחבר יש שלבים 9 ו-10. יש LEVEL SELECTION חדש ומתפקד, אפקטים ויזואליים וקוליים חדשים. יש מזחים שהתותח צריך לשמור עליהם וסירות קמיקזיות שמנסות לפוצץ אותם.תגידו מה דעתכם:
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים מחבר העלתי דמו חדש לרשת...ניתן לשחק בו כאן: http://www.kongregate.com/games/sa7ina/iron-ball-cannon-demo שחקו קצת תנו ביקורת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.