עבור לתוכן

חוטי אינטרנט

Featured Replies

פורסם

תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?

פורסם

א'. תשנה בבקשה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית יותר, שתכיל את פרטי הבעיה שלך.

ב'. לדעתי עדיף שתזמין טכנאי לעשות את זה, על מנת לקבל את התוצאות הטובות ביותר.

פורסם

מעקב?

פורסם
618px-JeanLucPicardFacepalm.jpg
פורסם

תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?

בשביל מה לך להחליף את הכבל הראשי של בזק שנכנס לביתך?

אנשי בזק אחראים על התקינות של הקו מקופסת מיתוג ראשית עד לכניסה לדירה שלך... אם בצעת שינוים בדירה, זה עניין שלך, אך אם יש צורך להחליף קו כניסה זה באחריות בזק. אני בטוח שאינך צריך סיב אופטי בבית לכן איני רואה בכלל טעם להחליף את הכבילה, אלא אם כן תגיד שהכבל כבר ישן, הבידוד קרוע, הכבל עובר מחוץ לבית וכל בוקר יונה יושבת עליו... (ראיתי הרבה מקרים כאלו בתל אביב)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים