עבור לתוכן

הודעת שגיאה לא לעניין כאשר אני מתחבר עם החייגן האוטומטי של טריפל C בהפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לי אופציה להדביק את הקיצור דרך של החייגן הידני שלי בתיקיית ההפעלה, ועלי לסייר בתיקיית ההפעלה של כל המשתמשים בשביל שאוכל להדביק את הקיצור דרך של החייגן, אולם לחיצה על "הדבק קיצור דרך" גורמת להודעה שהוא איננו יכול להדביק את קיצור הדרך לתיקייה הזאת ושואל האם להדביק לשולחן העבודה במקום זאת. כאשר אני לוחץ על הדבק הוא דורש ממני הרשאות מנהל מערכת בשביל להדביק, ולגם לאחר שאני מדביק שם, וקיצור הדרך מופיע בתיקיית ההפעלה, הוא לא נטען בעת הפעלת המחשב.

בשביל לאלץ אותו בכוח לטעון את החייגן עם הפעלת המחשב, הינני צריך להדביק אותו בשתי תיקיות ההפעלה, הן של היוזר שלי והן של כל המשתמשים (אם קיצור הדרך מודבק רק על אחת מתיקיות אלו, החייגן לא נטען בכלל), אבל אז, בעת הפעלת המחשב חיבורי רשת רושם לי שגיאה 711, ומסרב להפעיל את החייגן, וזו כבר בעייה שכן קשורה במערכת ההפעלה שלי.

בתמונה המצורפת מופיעות האפשרויות שמוגדרות בחייגן שלי. האם אני צריך לשנות הגדרות כלשהן בשביל שהוא ייטען באופן אוטומטי בכוחות עצמו ללא תיקיית ההפעלה?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה לי לגבי האם אני צריך לשנות משהוא בחלון של האפשרויות של החייגן שמופיע בתמונה המצורפת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים