עבור לתוכן

רכישות בחו"ל ומשלוח דרך מסטופ

Featured Replies

פורסם

מסטופ

משלוחים מארה"ב

פעמיים ניסיתי פעמיים נפלתי חזק .

משלוח ראשון : עלות מוצר 59$ עלות משלוחים : 82$ ועוד לא נגמר .... ( כל שבועיים אני מקבל עוד איזה עמלה מונפצת שצריך לשלם )

רכשתי צעצוע יד שני בEBAY המוכר שולח רק בתוך ארה"ב – נו טוב נשלח למסטופ ונהנה מהמוצר .

לקח למוצר להגיע אלי כמעט שבועיים וזה בגלל שבסוף נסעתי במיוחד לאייר פורט סיטי כי נמאס לי לחכות לשליח של DHL.

התירוץ של מסטופ : אנחנו נבדוק מול המכס למה חייבו אותך יותר מידי ( מצידם 75$ על המשלוח זה לגיתימי )

את הכסף לא ראיתי שוב ......

משלוח שני : עלות מוצר 2$ ( 2 יחידות. משקל: 20 גרם )עלות משלוח 25$ וגם לא נגמר ...

רכשתי כבל חיבר חשמל מיוחד לנורות לד . השתמשתי בשירות של מסטופ . קמתי בבוקר עם מייל מ PAYPAL שחייבו אותי על 25$ - מברר... ואלו מסטופ .

שלחתי להם מייל מיידי שאני לא מעוניין במשלוח ( כי בטלפון אין מצב להשיג אותם ) ושאני מעדיף שיזרקו את המוצר לפח ולא לשלם כזה סכום .

תשובתם: המוצר בהליכי משלוח ולא ניתן לבטל . בטח לא לבטל – מצאתם פראייר שחייבתם אותו ב 25$ !!!!

לאחר שבוע פנו אלי שוב והפעם שוב מחכה לי משלוח נוסף – מסטופ מבקשים ממני להעביר נתונים ...

אחרי בירורים מסתבר שזו היחידה השניה שעליה הם רוצים לחייב אותי שוב ב 25$ - חזירות!!

2 תלונות נשלחו לתלונות הציבור על החברה החזירה הזואת .

מניסיון העלויות הסופיות גבוהות בהרבה מהמחשבון באתר .

מניסיון מר שלי איתם אני ממליץ למצוא אלטרנטיבה אחרת מהחברה ההזוייה הזואת .

לא לאפשר חיוב ללא אישור ב PAYPAL לחברה הזואת .

אני אישית ביטלתי כל התקשרות איתם – בתווקה שלא יחייבו אותי על עוד שטויות שלהם .

מאוכזב קשות !!!

פורסם

כמו שכבר כתבתי לך בשירשור אחר, באתר שלהם רשום במפורש שהמינימום למשלוח זה 25$, אז מה אתה מתפלא בעצם?

והצעצוע שקנית כנראה שקל הרבה או תפס הרבה נפח לכן עלה כ"כ הרבה.

פורסם

ממליץ לך למחוק את האשכול, כי יצאת לא ממש חכם.

פורסם

ברפרוף קצר באתר שלהם, הם מפרטים הכל.

יש לך מחשבון שיכול להעריך את המשלוח+מכס לפי מידות ומשקל,

וכתוב שם שאם אתה שולח שני מוצרים ומעלה, ורוצה לאחד חבילות, זה יעלה 3$ לכל איחוד חבילה.

אז במקום לשלם 25$ על כל חבילה היית משלם 28$.

כמו כן רואים שאם אתה קונה דרך EBAY או AMAZON, אתה יכול לקבל 10$ הנחה אם תשלח להם אימייל ספציפי על כך.

זה אמור להיות מובן מאליו לא לקנות דברים זולים מדי כי זה בסוף לא משתלם (בטח לא מוצר ב2$).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים