עבור לתוכן

החלפת המעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי את המעבד e7200 וכרטיס מסך hd4850 אני עובד ברזולציה FHD

האם החלפת המעבד ל-q9550 תעזור למשחקים חדשים..

החלפת כרטיס המסך כמובן גם חשבתי על hd6850. האם זה יספיק למשחקים בשנה שנתיים הקרובות?

או שמספיק להחליף רק את כרטיס המסך וזה גם יספיק לי?

פורסם

יש לי את Q9550 עם שני 6850.. אפשר לומר שבמשחקים הוא רץ נהדר..

לפני שהיה לי את הכרטיסי מסך האלה היה 4870 שהוא הצליח להריץ לי BF3 על 30FPS על היי-מדיום, על מדיום הוא רץ חלק...

יש לי את המעבד הזה כבר 3 שנים ולמשחקים הוא די בסדר למרות שכבר יש בשוק משחקים שגרמו לו להגיע לשיא..(CRYSIS2 BF3 ואפילו GTA IV)

פורסם
  • מחבר

אז אני אצתרך להחליף גם את המעבד וגם את כרטיס המסך שלי בשביל משחקים לשנה שנתים הקרובות?

ואם כן מה שהצעתי לשידרוג יעזור מצויין לעניין?

פורסם

אז אני אצתרך להחליף גם את המעבד וגם את כרטיס המסך שלי בשביל משחקים לשנה שנתים הקרובות?

ואם כן מה שהצעתי לשידרוג יעזור מצויין לעניין?

רק למשחקים כן.. לדעתי זה מספיק.. למרות שיש לך גם את הQ9650 שהוא ממש טוב..

פורסם
  • מחבר

למעבד איזה עדיף q9550 או e8600? הבנתי שהe8600 מעולה למשחקים.

פורסם

מעקב

פורסם

אם אתה מתכוון לשדרג גם כרטיס גרפי וגם מעבד אני מציע לך קודם כל לשדרג כרטיס גרפי ולעשות אוברקלוק למעבד. רוב הסיכויים שזה יספיק ולא תצטרך לשדרג מעבד עבור פלטפורמה מיושנת.

גם המושג "משחקים חדשים" הוא לא ברור מספיק וכדאי שתהיה יותר ספציפי כאן. רוב המשחקים לא תלויים בביצועי המעבד ומעבד "מספיק חזק" יחד עם כרטיס גרפי טוב יתנו לך אותה חוויה. אם איתרע מזלך ואתה משחק במשחק שצריך ריבוי ליבות אז אולי יהיה טעם בשידרוג מעבד אבל לרוב אין צורך.

הפלטפורמה שלך (לוח+מעבד) ישנה וחבל להחליף רק את המעבד. נסה למצות את ה-OC ושידרוג כרטיס גרפי.

פורסם
  • מחבר

אז קודם אני אקנה כרטיס מסך נראה איך המשחקים יפעלו לי

תודה.

פורסם

כן, זה הסדר הנכון. סביר להניח שזה יספיק לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים