עבור לתוכן

המלצה לכרטיס רשת תומך DLNA

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס רשת בתקן N שתומך גם ב-DLNA. בזאפ לא הצלחתי למצוא סינון לפי זה. האם זה אומר שכולם תומכים ב-DLNA? אם לא, האם יש כרטיס מומלץ?

כמו כן, יש לי כרגע כרטיס בתקן G שמחובר ב-PCI. האם צריך לנתק אותו כשאחבר את הכרטיס החדש או שהם יכולים לחיות יחד?

פורסם

DLNA אינה תכונה של כרטיס רשת אלא של מחשב, נתב, סטרימר, טלוויזיה וכד'. לצורך עבודה ב-DLNA כל כרטיס רשת אלחוטי יתאים - השאלה אם יש לך ציוד כמו טלוויזיה שמתאים לכך.

פורסם
  • מחבר

המטרה היא להתחבר ל-Yes streamer. בשיחה עם איש מחשבים שלהם הוא אמר שאם אני מחליף כרטיס לשים לב שהוא תומך ב-DLNA כי ככה הסטרימר עובד. אז בעצם אם אני קונה כל כרטיס רשת בתקן N לא תהיה בעיה?

פורסם

DLNA הוא אוסף של פרוטוקולים בשכבה האפליטקטיבית (5 עד 7). NIC לא יכול שלא לתמוך בזה.

פורסם
  • מחבר

תודה. טוב לדעת. עכשיו האם יש כרטיסים מומלצים יותר או שכל כרטיס יעשה את אותה העבודה ופשוט לקנות מה שהכי זול?

כמו כן, האם תהיה בעית התנגשות עם הכרטיס שכבר קיים במחשב?

פורסם

הבעיה בכרטיס אלחוט היא שהעברת הנתונים אינה תמיד רציפה ויכולות להיות לך תקיעות, במיוחד אם המחשב רחוק מהנתב. איזה נתב יש לך? כמה מרוחק המחשב ממנו?

פורסם
  • מחבר

נתב של Netgear. המחשב בערך 10 מטר ממנו עם קיר אחד רגיל באמצע. עוצמת הסיגנל שהוא מראה לי היא הכי חזקה שיש.

פורסם

לא תהיה התנגשות בין הכרטיסים אבל אני לא רואה מדוע תצטרך שניים - הם לא יכולים לפעול במקביל. אני לא יודע מה התקציב שלך אבל אם הוא יותר מ-100 שקל לך על ה-822 של TPLINK. אם אתה לחוץ, לך על ה-821.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים