עבור לתוכן

לסטודנטית ענייה דרוש.. (מפרט מינמלי להרצת skyrim) אלף חמש מאות גג.

Featured Replies

פורסם

הדרך שבה הזכרת את ה"מחשב הג'נרי בן השנה" - נשמעה כמו רמז לסיכוי לעשות שימוש בחלקים ממנו.

אגב, כמו שכבר אמרתי, ב1500 ש"ח לבדם אפשר להרכיב מערכת של 1500 ש"ח. ב1500 ש"ח + חלקים שיחליפו חלקים בשווי של 550 ש"ח אפשר לבנות מחשב ששקול למחשב בעלות של 2050 ש"ח, וזה כאמור יותר מחשב. ההנחה הייתה שמעצם הזכרתו של המחשב הג'נרי הוא מיועד לקניבליזם. אם לא, אני לא ממש רואה את הסיבה להזכיר אותו בכלל.

ההצעה של tmpusr אכן טובה, אבל היא נשענת גם כן על הקשיח, על הצורב ועל המארז שעולים יחדיו כ700 ש"ח ושוב עוברים את הסף שלפי מה שרשמת, הוא לא גמיש.

ה"גבול" התחתון למערכת שתוכל להכיל את הכרטיס הנ"ל ולתפקד עובר קצת מעל לתקציב המקסימלי שצוין. מדובר בכ1600 ש"ח.

צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1

Hec CompuCase 6C28 Black + Cooler Master 400, יחידות 1

Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1

מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Box , יחידות 1

MSI P67S-C43 B3 P67 CHIPSET, יחידות 1

Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB HDS721050CLA362 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪1600

צמצום מעבר לזה יחסוך כ50 ש"ח בירידה ל2GB זיכרון. כן כדאי לשים לב אבל שקשיח של 1TB עולה תוספת של כ65 ש"ח מול 500GB. במילים אחרות, מאחר ומחשב לא קונים פעם ב5 דקות, שווה בהחלט לשקול להשהות את רכישת המערכת על מנת לאפשר הגדלה של התקציב שתאפשר רכישה של מערכת שתיתן תמורה גבוהה יותר לכסף.

פורסם

בתקציב הזה אולי עדיף שתקנה אקס בוקס.

פורסם

בתקציב הזה אולי עדיף שתקנה אקס בוקס.

נכון, או פלייסטיישן.

בכל מקרה, עדיין לא הבנתי אם ניסית לחבר את הכרטיס שיש לך למחשב שלה. יכול להיות שהמשחק ירוץ בצורה מספקת.

חוץ מזה, לדעתי אם הכסף של הסטודנטית חשוב לה, קניה של מחשב חדש זול עבור משחק אחד היא טעות ובזבוז מיותר.

היא קנתה מחשב פשוט ב- 1000 ש"ח לפני שנה (לא יודע אם לקרוא לו "ג'נרי", אני מעדיף לקרוא לו פשוט), ועכשיו היא רוצה לקנות מחשב אולי קצת יותר טוב (השיפור כנראה לא יהיה כזה גדול) ב-1500 ש"ח.

אולי היה עדיף לעשות מאמץ בזמנו ולקנות מחשב חזק יותר ב-2500 ש"ח. זו אמנם חכמה שלאחר מעשה, אבל אולי אפשר ללמוד מזה משהו למצב הנוכחי.

פורסם

היי,

אני לא אוהב את אייבורי, וגם לא מתיימר להבין יותר מהותיקים כאן- אבל...

האם זה לא עונה לך על הדרישות?

מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות

ספק כח FSP 300W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"מ

מעבד Intel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2

לוח אם לוח Chipset Intel H61

כרטיס קול 5.1

כרטיס רשת 10/100

דיסק קשיח Seagate 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB

זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz

כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22

מאיץ גרפי מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2000

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7496

כמובן שכל מילה כמו "איכותי" היא בערבון מוגבל מאייבורי :P

אבל... זה נראה לי יספק אותך!

הרי כבר קנית מהם בעבר... וכאן זה מעבד I3 [יש גם מפרט דומה עם G620], כמובן שתוכל להוסיף כסף [עדיין בתקציב] ולשדרג לספק איכותי אמיתי ולא איכותי-מבית-אייבורי... את הכ.מסך שיש לך אני מאמין שתוכל "לדחוף" ... אבל תבדוק אותי...

מתאים לא?

בהצלחה :)

ושכחתי לציין: 1290 ש"ח

פורסם

יואל,

מומלץ מאוד לא להתבסס על ספק ג'נרי וגם לא על מארז.

הלוח חסר שם ספציפי ודגם ובכלל כל המערכת נראית כמו אחת כזאת שאת "ההחלטה" הסופית לגבי איזה רכיב להכניס עושים בסוף כשרואים איזה רכיבים יש במלאי.

ולנושא,

כמו שנאמר מערכת ב-1500 ש"ח לא תתיימר להיות אחת כזאת עם יחס עלות\תועלת גבוה בעיקר כשקשיח עולה כשליש מהתקציב.

נסה באמת לראות אם אפשר למתוח את התקציב או להעביר כמה שיותר חלקים מהמערכת הישנה (אך שלא יהיו מיושנים מידי).

אם בכל זאת תחליט שאתה חייב לרכוש מערכת קיבלת הצעה מ-TMPUSR.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, התוכנית היא כזאת, אני אנסה לחבר את ה - 8800 למחשב הנוכחי שלה, לראות אם יעבוד. יעבוד - סבבה והמון תודה על הרעיון. לא יעבוד - אני ארכוש שילוש (מהמפרט של tmpusr או YZ) ואשפצר את הכל ביחד עם רכיבים שכבר קיימים. (יש כנראה מארז סביר שאוכל להשיג מחבר). בסך הכל קיבלתי את הקונפיגורציית מפרט שלגביה שאלתי ולגבי היכולות של הכ.מ ברזולוציה הזו. כך שמבחינתי כל מה שנותר לי הוא להודות לפורום שעזר.

המון תודה (ואפשר לנעול לדעתי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים