פורסם 2012 במרץ 1713 שנים היי,יש לי כרגע רמקולים של altec alsing שעושים המון המון רעש סטטי ואני די משתגע מזה.. אני מחפש רמקולים בהשקעה מינימלית (פחות מ300). חפרתי קצת בזאפ וראיתי שיש המון המלצות טובות על LOGITECH S220 ומה גם שהן נורא זולות - מה דעתכם?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 אגב ברמקולים הנכוחיים שלי יש גם מיקרופון מובנה שזה נורא נחמד (מצד שני ייתכן והוא אחראי לבלאגן עם הרעש הסטטי)- אם אתם מכירים רמקולים מומלצים עם הפיצ'ר הזה יהיה נחמד.. לא חובה. מעדיף כמובן רמקול איכותי ולקנות מיקרופון בשתי שקל הצידהתודה!
פורסם 2012 באפריל 313 שנים גם לי יש את האלטק הבעייתים האלה שמנגנים פשוט נפלא אבל מעצבנים מאוד עם הרעשים שלהם..אם אתה רוצה את הפתרון הכי זול ופשוט - קח את השלט של הרמקולים ותשים אותו הכי רחוק שאתה יכול מכל שאר הכבלי חשמל והדברים של המחשב..אצלי כל הדברים של המחשב הם מצד ימין של המסך, מתוך הגיון שמתי גם את השלט שמה בהתחלה, אבל מאז שהעברתי אותו לשמאל, אפילו שזה טיפה פחות נוח כי אני ימני, עכשיו כמעט ואין רעשים.תרחיק אותו מכבלי חשמל עבים, נתבים, מחשב נייד, אלה הכי גורמים לזה לעשות רעשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.