פורסם 2012 במרץ 1513 שנים היי. יש לי HOTBOX, שיניתי מחיבור ישיר לחייגן.בBasic -> Setup הגדרתי L2TP עם הגדרות משתמשבBasic -> DHCP שיניתי DHCP לNOהייתי שואל את הנציג, וזה תכלס מה שעשיתי, אבל הוא התחיל להסביר לי שכל ההגדרות נמצאות באותו החלון שבו מגדירים את חייגן הL2TP וזה לא ככה.האם יש עוד הגדרות שאותן אני אמור לשנות? יש לי בעיה שלפעמים האתרים לא נטענים, ואולי יש בעיה בהגדרות או בעיה כללית עם המודם הזה.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים ה Hotbox ידוע כנתב בינוני מינוס, אז אם יש לך נתב עצמאי, עדיף להחזיר את ה Hotbox לעבודה כמודם ולחבר נתב עצמאי.לגבי בעיית האתרים הלא נטענים, תגדיר ב Hotbox (אם זה אפשרי) את ה DNS של ספקית האינטרנט שלך (או של גוגל: ראשי: 8.8.8.8 משני: 8.8.8.4).אם זה לא אפשרי, תגדיר נתנונים אלה בכרטיס הרשת שלך.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר תודה על התגובה איזה נתב כדאי לרכוש שתומך 100% ב30 מגה ומעלה? (יצא לי כבר לקנות בעבר אחד שלא עובד עם מהירויות גבוהות) אני אברר לגבי DNS עם התמיכה של בזק בינלאומי.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים יש לך את TP-Link TL-WR1043ND שיעבוד גם עם מהירות 100Mbit.לגבי כתובת ה DNS של בזק בין לאומי, אתה לא חייב להתקשר לתמיכה. הפרטים נמצאים באתר התמיכה שלהם.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר אוקיי כמה שאלות לגבי תפריט הadmin של HOTBOX (אם אני משתמש בL2TP)1. איפה אני רושם DNS? יש לי תפריט DDNS בBASIC2. מה זה WAN BLOCKING, והאם אני אמור לבטל את זה?3. האם עלי לעשות DISABLE על DHCP?
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אוקיי כמה שאלות לגבי תפריט הadmin של HOTBOX (אם אני משתמש בL2TP)1. איפה אני רושם DNS? יש לי תפריט DDNS בBASIC2. מה זה WAN BLOCKING, והאם אני אמור לבטל את זה?3. האם עלי לעשות DISABLE על DHCP?בקשר לשאלה השלישית שלך אצלי זה מופעל ושם לי יש hotbox
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים 1. אין לי Hotbox אז קצת קשה לי לענות לך על זה, מה גם שבמדריך המשתמש שלו, לא מוזכר כלום על DNS. בכל מקרה, אין שום קשר ל DDNS.תגדיר את ה DNS בכרטיס הרשת שלך.2. האופציה הזו מונעת ממשתמשים ברשת האינטרנט שיודעים את כתובת ה IP שלך, לגשת לרשת הפנימית שלך. (פרטים).3. DHCP מחלק כתובות IP פנימיות לרשת הביתית שלך. אם תבטל את האופציה, תצטרך להגדיר IP לכל מחשב בנפרד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.