פורסם 2012 במרץ 1513 שנים מחבר אולי תתן הזדמנות שניה ל"חברים". מאוד קלילה ודי מהנה לדעתי.לא ראיתי את פרק הפיילוט, אבל אני מכיר את הסדרה הזו משידורים חוזרים שהיו בערוץ ביפ.לא אהבתי לא את הסגנון ולא את ההומור אני לא מבין איך אנשים צוחקים מהתוכנית הזאת :s05: על טעם ועל ריח...תודה, אני אעבור על ההמלצות שלכם ואבדוק סדרה סדרה.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים מחבר תרשום the onion בYOUTUBE ומובטח לך שעות של הנאה.לזה התכוונת?http://www.imdb.com/title/tt1717499
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים Big Bang זה לא רע.לא רע כי יש שם את שלדון שיחיד שמעניין כל השאר דמויות שחורשות בדיחות סקס כמו כל סדרה הוליוודית אחרת בימינו. ולכן כפי שאמרתי למעלה - אין תחליף לסיינפלד, שמביא לך סיטואציות ממגוון תחומים ולא ננעל לך על נושא אחד.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים כל כך הרבה שנים שאני מחפש סדרה שתמשיך לי את סיינפלד...מישהו שמע על המבצע שהיה לפני כשנה על זה שמחפשים שחקנים להמשך הסדרה או משהו כזה?
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים כפי שכבר אמרו לפני, תנסה לראות לפחות 5-6 פרקים של כל סידרה לפני שאתה מחליט אם להמשיך לצפות בה.בקשר לסידרה (בהנחה שאין לך בעיה עם סדרות אנימציה), אני לא מכיר סדרות עם הומור כה שנון וייחודי כמו שיש ב-Futurama.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים רק אני חושב שסיינפלד לא כזאת טובה כמו מה שעושים אותהבמיוחד בעונות הראשונות שזה מרגיש חובבני ברמותבכלליEntourage Californicationהסדרות הכי מצחיקות שמשודרות/שודרו בתקופה האחרונה
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים californication זה מצחיק? זה אפילו לא קומדיה.סיינפלד זה מצחיק. עזוב את המשחק והבימוי (הדמות של קרמר זו גאונות לשמה). ההומור שם כ"כ מתוחכם וסה"כ מדבר על הדברים הפשוטיםשל החיים. סיטקום על כלום.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים californication זה מצחיק מאודבחיים לא בכיתי מצחוק עד שהתחלתי לראות את הסדרה הזאתבסיינפלד אני מוצא את עצמי הרבה פעמים במצב של FACEPALMהבדיחות שם כ"כ שטותיות ולא מצחיקותשאולי לפני 10 שנים זה היה מצחיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.