עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מתגעגעים ל TACTICAL SHOOTERS של פעם?

Featured Replies

פורסם

עברו הרבה מאוד שנים מאז שראינו משחק כמו Rainbow Six (הישנים והטובים יותר) או Ghost Recon, ניסיונות של מפתחים להציע משחקים כאלה למפיצות נכשלו אבל בזכות kickstarter יכול להיות שעתיד הקרוב נראה OLD SCHOOL TACTICAL SHOOTER חדש.

Christian Allen עבד בעשור האחרון במספר מפתחות גדולות כגון UBISOFT, Bungie, Red Storm ו Monolith ובין היתר הוא עבד על HALO REACH ומספר משחקים מסדרת Ghost Recon (וגם על Rainbow Six).

לא מזמן הוא עזב את החברות הגדולות אחרי שכל הניסיונות שלו להציע משחק מהסגנון שהוא אוהב למפיצות הגדולות כשלו.

הינה דף הפרוייקט שלו ב kickstarter, תתמכו בפרוייקט ותעבירו את המסר ;)

http://kotaku.com/5893236/christian-allen-wants-your-money-to-make-a-great-old+school-shooter-that-publishers-dont-think-you-want

http://www.kickstarter.com/projects/355932838/crowdsourced-hardcore-tactical-shooter

Allen, לא לבד בפיתוח הפרוייקט. נכון להיום עובדים מ Bungie, Microsoft, Monolith, Red Storm, Wargamer, Ubisoft ו Snowblind הסכימו לשתף פעולה במטרה להביא את המשחק לעולם.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נשארו רק עוד 31 שעות :'(

הפרוייקט צריך את העזרה שלכם! נכון לרגע זה חסרים 55,849$ ובכל שעה נתרמים כ 1000$, העזרה שלכם יכולה לעשות את ההבדל!

http://www.kickstarter.com/projects/355932838/crowdsourced-hardcore-tactical-shooter

בעבר היו משתמשים בפורום שאמרו כמה הם רוצים משחק בסגנון של Rainbow Six או SWAT, זו ההזדמנות שלכם לעזור לקבוצה של מפתחים מובחרים להביא לעולם את המשחק שאתם רוצים!

פורסם

בתשובה לכותרת- כן.

אבל יש מספיק סיבות הגיוניות ללמה אין יותר משחקים כאלה.

כי בקונסולות זה לא יעבוד וקשה לי לראות משחק כזה שיצליח להרים קהילת מולטי איכותית

וגם כי הדור החדש של הגיימרים רגיל למשחקי אקשן טהורים- אל תסבך אותם ;)

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת נראה כאילו בדקה ה 90 הם יצליחו להגיע ל 200K. נשארו 3 שעות ו 18664$, רק עוד דחיפה קטנה :D

אני נתתי 15$, מספיק בשביל שאם זה יצליח הם יתנו לי עותק של המשחק :P

חבל שההתחלה הייתה כל כך צולעת, לא נתנו מספיק מידע והסטון שהציג את הפרוייקט היה עלוב (בכל זאת הוא בחיים שלו לא עמד מול מצלמה לבד ודיי היה בולט שהוא לא ידע מה הוא עושה).

אני מאמין שזה אפשרי וגם אם ה MP יכשל לפחות יהיה לי משחק SP טוב.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, הצליחו להגיע ברגע האחרון, 221,833$ ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.