עבור לתוכן

בעיית התקנות ב-Windows 7

Featured Replies

פורסם

עשיתי הרבה בירורים בנושא ולא מצאתי מישהו שמבין בזה..

יש מחשב יחסית חדש, ובו התקנתי Windows 7 ומאז נתקלתי בבעיות תאימות שונות:

* התקנה של חברתphotoshop ,Acrobat Reader) Adobe) בכללי לא מצליחות להסתיים ומציגות הודעות שגיאה מוזרות

"Error 1935. An error occured during the installation of assembly component" (שגיאה בהתקנה reader)

* התקנה גם של תוכנת מדפסת HP

* התקנה של Visual Studio 2010 גם כן מסיימת בשגיאה בחלק של התקנה ה-VC Runtime למי שמכיר בשגיאה:

"VC 9.0 Runtime (x86): [2] Error: Installation failed for component VC 9.0 Runtime (x86). MSI returned error code 1603"

עד עכשיו הדבר האחרון שניסיתי הוא להתקין Framework של .NET 3.5 וזה לא עזר, נראה שמשהו לא עובד במסגרת

תוכנית ההתקנה עצמה, ולא בתוכנה.

אציין ששאר ההתקנות עובדות בסדר ולא נתקלתי בבעיות נוספות.

האם מישהו מכיר את התופעה?? ???

פורסם

יכול להיות שהוא בא מובנה בוינדוס והוא כבוי?!?

תלחץ התחל ובשורת חיפוש תרשום turn on

ואז תכנס להפעל או בטל תכונות וינדוס ותחפש את זה שם ברשימה אם זה שם תסמן בוי ותעשה OK זה יעבוד

פורסם
  • מחבר

הקישור הוביל אותי לבעיית התקנה של net. של גירסה 1.1 שאותה ניסיתי להתקין וזה לא פתר את הבעיה..

ממה שראיתי כנראה שהבעיה קשורה לגירסת NET. אחרת שנשארה כנראה במחשב שלי ויוצר את הבעיה

איך אני יודע?

לדוגמא מה שנמצא אצלי בנתיב:

C:\Program Files\Reference Assemblies\Microsoft\Framework\v3.5

וגם

C:\Program Files\Reference Assemblies\Microsoft\Framework\v3.0

אלו גירסאות שלא אמורות להיות במחשב שלי..

מה אתם אומרים?

פורסם

תנסה להסיר את כל גרסאות ה-framework מהמחשב (יש למייקרוסופט כלי uninstall בשביל זה)

פורסם
  • מחבר

לפי המדריך נוצר לי קובץ שאומר אילו תוכנות ניתן עוד להסיר ואני יכול להסיר את מה שלא מופיע לי

בהוסף\הסר התקנות.

כרגע מותקן לי רק גירסת net. גירסה 4 שבאמת מותקנת לי ומופיעה ברשימת הוספה\הסרה של תוכניות

אבל הוא לא נותן לי להסיר אותו בטענה שרצים דברים שמושפעים מההסרה, והוא מנסה

לסגור אותם ללא הצלחה..

הייתי שמח למחוק ממש הכל אבל אני לא מצליח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים