עבור לתוכן

יש בעיה עם ההוטבוקס כמודם טלפון + מודם אינטרנט ב 100 מגה?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתחבר לטלפון ואינטרנט 100 מגה בהוט.

הבנתי שהראוטר של ההוטבוקס לא משהו אז אני אבקש שיגדירו לי אותו כמודם בלבד ואקנה ראוטר משלי כבר.

השאלה אם הטלפון יחובר אליו האם הדבר אפשרי ? ואם כן האם יש בעיות מסויימות להתשמש בהוטבוקס כמודם לטלפון ואינטרנט בו

זמנית ? בעיות איטיות תקיעות נפילות וכו.

פורסם

למיטב ידיעתי לא צריכה להיות בעיה, אוליי הם מגדירים VLAN נוסף לטלפון, אז תברר את הנקודה הזאת ותגדיר אותו דבר בראוטר שלך.

נ.ב. מה זאת אומרת "ראוטר הוטבוקס לא משהו"? מאיזו בחינה?

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול להעביר את הטלפון על נתב ביתי רגיל בגלל שתצטרך שיהיו לו יכולות VOIP וחיבור כניסה/יציאה של RJ-11 אבל אני לא רואה שום סיבה לעשות זאת. אצלי הוא עובד מצויון הבעיה היחידה היא שכאשר ההוטבוקס לא עובד גם קו הטלפון לא עובד .

פורסם
  • מחבר

טוב נראה שלא הסברתי את עצמי כל כך.

אני לא מעוניין להשתמש בהוטבוקס כראוטר לאינטרנט או לגישה אלחוטית או חוטית לאינטרנט אני רוצה להגדיר אותו כמודם אינטרנט ולחבר אליו ראוטר שלי.

זה מה שאני רוצה לעשות:

הוטבוקס (כמודם אינטרנט)------>ראוטר של DL----->רכזת 1 ג'יגה----->מחשבים ברשת

עכשיו במידה ואני עושה את זה האם תהיה אפשרות בכלל שההוטבוקס יהיה המודם של הטלפון בנוסף ? או שהם חייבים להביא לי

מודם טלפון בנפרד ?

פורסם

אני לא מעוניין להשתמש בהוטבוקס כראוטר לאינטרנט או לגישה אלחוטית או חוטית לאינטרנט אני רוצה להגדיר אותו כמודם אינטרנט ולחבר אליו ראוטר שלי.

זה מה שאני רוצה לעשות:

עכשיו במידה ואני עושה את זה האם תהיה אפשרות בכלל שההוטבוקס יהיה המודם של הטלפון בנוסף ? או שהם חייבים להביא לי

מודם טלפון בנפרד ?

אין שום בעיה. יציאות ה- Line לא קשורות לחיבורי ה- LAN/WAN. מדובר בשני שירותים שונים על אותו מכשיר.

היום הם לא נותנים את מודם הטלפון ARRIS וחבל. עדיף היה להפריד את הטלפון למודם נפרד, מה גם שלמודם הטלפון יש אפשרות לסוללת גיבוי שתחזיק מספר שעות בזמן הפסקת חשמל, מה שגורם להשוואת הנתונים בין בזק להוט (הפסקת חשמל לא תשפיע הטלפון של הוט). למזלי הספקתי לעשות את הטלפון לפי שהם התחילו לרכז את הכל בהוטבוקס.

פורסם

זה מה שאני רוצה לעשות:

מודם טלפון בנפרד ?

הם יתקינו לך את ההוטבוקס - כי המכשיר משרת את 2 הדברים (אינטרנט וטלפון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים