פורסם 2012 במרץ 1313 שנים היי חברים אנא עזרו ואמרו לי אילו מבין התכניות צריכות / עדיף / הכרחי או לא משנה מה..לפעול עם עליית המערכת, ועל מה אוכל לוותר. Realtek HD Aoudio Manager HD Aoudio Background Process - Realtek Synaptics Pointing Device Driver FF_Protection Application Microsoft Security Client Nvidia Hotkey Service , Version 266.39 USB 3.0 Monitor IAStorIcon - Intel Corporation QuickSet - Dell App Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxpers.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\hkcmd.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxtray.exe Intel ® PROset/Wireless Intel ® PROset/Wireless WiMAX Connection Utility תודה רבה לכם מראש
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים לפני הכל, למה אתה מעוניין להוריד חלק מהתוכניות הללו מה startup?בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים מחבר לפני הכל, למה אתה מעוניין להוריד חלק מהתוכניות הללו מה startup?הייא- עד כמה שאני יודע חלק מהן לא חייב להפעיל מייד עם עליית המערכת.ב- שיפור ביצועים כתוצאה מכך. צודק ?!
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים חלק מהדברים אתה חייב, למשל הדרייבר של הטאצ'פד (אם תבטל אותו הדרייבר יעבוד אבל לא יתן לך אופציות מתקדמות של מולטי טאצ' וכו'), או האנטי וירוס של מיקרוסופט (בהנחה שאתה מעוניין להשתמש בו כמובן).על תוכנית שאתה לא יודע מה היא בדיוק עושה כדאי לחפש בגוגל, למשל חיפשתי עכשיו מידע על ff protection application וזה כנראה תוכנית ששולטת על שמירה על ההארד דיסק מפני זעזועים.בכל מקרה גם אם תבטל הכל לא תראה שום שיפור בביצועים.
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים מחבר הייתיארתי לעצמי שחלק מן התכניות חיוניות להפעלה תקינה של המערכת ושל האמצעים הנוספים אך ישנם כאלה ברשימה שאין לי מושג לגביהם.ז"א אני מכיר ויודע מה הם, אך אין לי מושג אם הם נחוצים לרוץ ברקע/לעלות מייד עם עליית המערכת.
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים מה שציינתי, הדרייבר של הטאצ'פד והאנטי וירוס, חייבים לפעול עם עליית המערכת ולרוץ ברקע.גם תוכניות אחרות מהרשימה.יש כמה שאני לא בטוח לגביהן, אבל כמו שאמרתי גם אם תבטל אותן לא תראה שום שיפור ביצועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.