פורסם 2012 במרץ 1113 שנים יש לי מעבד I7 3930Kהיום החלטתי להחליף משחה טרמית למעבד אחרי שהוא התחיל להתחמםהתברר שהברגים של הקירור לא היו מהודקים כנראה מה שיצר את הבעיהשמתי לב שהמשחה גלשה אל מחוץ לריבוע המתכת מעט ונגעה בלוח הירוק ואחרי שניקיתי שם הבחנתי שבין חתיכת המתכת שעל המעבד לללוח הירוק בחלק העליון של המתכת ישנה בליטה מסוימת של חומר פלסטיקישנראה כאילו סיליקון מתוך המעבד שפרץ החוצה לא היו לי אמצעי צילוםהיתכן?המחשב עובד מצויין אבל יכול היות שמתישהו הוא הגיע לחום של 90 מעלות אולי לרגע טיפה יותר מקסימום 94באופן רגיל לא עובר את ה70אם זה באמת המסה צריך לנצל אחריות?תודה
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים לא נראה לי שכ"כ קל להמיס את המעבד ובטח שלא יפרצו כל מיני חומרים החוצה...בכל מקרה אם החנות הרכיבה לך את הקירור בצורה לא תקינה כדאי לידע אותם גם בלי קשר למימוש אחריות.
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים מחבר לא נראה לי שכ"כ קל להמיס את המעבד ובטח שלא יפרצו כל מיני חומרים החוצה...בכל מקרה אם החנות הרכיבה לך את הקירור בצורה לא תקינה כדאי לידע אותם גם בלי קשר למימוש אחריות.האמת שאני התקנתי את הקירורזה סה"כ דבק. אין לך מה לחשוש..אתה מתכוון שהדבק נמס? או שזה קורה בלי קשר לחום?תודה שהרגעתם אותיהמחשב תקין לגמרי גם אחרי אוברקלוק
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים מחבר תודה על ההרגעה באמת נלחצתיבמנוחה יחסית (יש לי כמה תוכנות ברקע) זה בין 32 ל39במאמץ בלי אובר קלוק 64 עם אוברקלוק 75 לפעמים זה חורגאני בודק את זה עם רייל טמפיש לי קירור גדול של NACTUA E-14 (נראה לי) עם המשחה התרמית שלהם (שמתי משהו בגודל גרגיר אפור אולי פחות)תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.