עבור לתוכן

פינגים גבוהים עם הראוטר VVG2000של בזק.

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע שדרגתי מ 2.5 מגה ל 20 מגה בעקבות המבצע של בזק. כידוע בזק מעניקה ראוטר VVG2000 . בבדיקה של מהירות גלישה אני מקבל פינגים גבוהים, הבדיקה נערכה היום בשעות הצהריים תמונה...

94274159.jpg

ושאלתי היא, האם הבעייה היא בראוטר ?, ואם כן האם זכותי לדרוש להחלפתו.

פורסם

ידוע שלראוטר הזה יש פינג גבוה.

כבר ל Gateway מקבלים באיזור ה 34ms ...

תחליף ל D-link .

פורסם

דווקא הראה משתמש בכינוי LIMPBIZKIT, בדיון של המבצע של בזק, שניתן לקבל גם עם הנטגיר פינגים נמוכים (הוא טען שהוא מקבל 6ms בהופ הראשון לאחר הגדרה כRATE ADAPTIVE וגם הראה תוצאות של TRACERT שבהם הוא קיבל 9ms), אז אני לא יודע כמה זה באמת נכון שהבעיה בנתב או לחילופין למה לחלק זה נמוך ולשאר גבוה...

פורסם

מקבל בערך 8-10 פינג ב RATE ADAPTIVE עם הראוטר הנ"ל ו 18-20 ללא.

ככה שיש עליה של 10 פינג בערך אצלי.

הבעיה זה להוציא RATE ADAPTIVE ללא בעיה אמיתית בקו.

פורסם
  • מחבר

ידוע שלראוטר הזה יש פינג גבוה.

כבר ל Gateway מקבלים באיזור ה 34ms ...

תחליף ל D-link .

ביקשתי את ה D-link אבל הם טענו שאין במלאי, ביקשתי להחליפו כשיהיה זמין אמרו לי בבזק שמחליפים רק אם הראוטר תקול.

למישהו יש פיתרון לסוגיה ?.

פורסם
  • מחבר

שרוף אותו

תגיד משעמם לך ?.

פורסם

לא, הוא צודק, אם אתה יכול להחליף רק מודם תקול בחדש אז תשרוף את המעגל האלקטרוני שלו או תנתק אחד מהרכיבים שחשובים

כמובן באופן אסטטי.

-כל האמור לעיל הוא על אחריות המשתמש בלבד.

פורסם

הפתרון הוא לעשות סיור חנויות או משהו או להציק לכל החנויות בטלפון באופן קבוע ... אני השגתי את הdlink שלי אחרי שהתקשרתי ל3 אולי 4 חנויות, התיעצות בפורום ואז התקשרתי לחנות שכבר התקשרתי אליה עוד פעם וענה לי מישהו שאמר לי שיש להם אבל הם לא עושים משלוח...

אם בזק אומרים ש"הכי טוב בית" אני לא מבין למה הלקוחות צריכים לרדוף אחריהם...

המבצע של ה20 מגה הוא כנראה כדי שכולם יתחיבו על נתב כי כנראה בעוד שנתיים שלוש בזק יעברו לFTTH והלקוחות יוכלו לזרוק את הנתב שהם שילמו במיטב התחיבותם לפח.

פורסם
  • מחבר

ובכן התקשרתי לתמיכה של בזק, ונעשה לי עדכון קושחה לאחר מכן פינגים ירד ל 10ms וגלישה יותר חלקה, אין לגים בסרטונים ביוטיוב וכרגע אני מרוצה נראה מה יהיה בהמשך...

תודה לכול המגיבים...

פורסם
  • מחבר

אז הבעיה היא לא חומרתית כמו שאמרו בתחילה?

כנראה שלא אבל ימים יגידו...

פורסם

לאיזה גרסא עדכנו אותך ?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג, אני מניח לגרסה האחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים