עבור לתוכן

זוכרים שהבטחתי לכם בדיקה של בזב"ל ב-100M?

Featured Replies

פורסם

מי שעוקב אחרי הפורום יודע שהתחברתי לבנדל של ה-100M ב-HOT כאשר הספק הוא HOTNET. על מנת לבדוק את נכונות הטענה של בזב"ל, כי החיבור שלהם ללא חייגן אכן עובד על הכבל החדש ויש לו יתרון על החיבור של HOTNET, בקשתי כבר ביום ראשון שעבר להתנתק משירותי HOTNET.

למרות שעבר שבוע ולמרות שאני מנדנד ל-HOT יום יום, הם עדיין לא הצליחו לנתק אותי משירותי HOTNET. לכן גם הבדיקה של החיבור של בזב"ל מתעכבת.

מעניין עוד כמה זמן יקח ל-HOT להפריד את החבילה....

פורסם

הם לא אמורים לנתק אותך תוך שלושה ימים?

חוץ מזה, אני כרגע מחובר גם להוטנט וגם לבזק בינלאומי, שעדיין לא ניתקו אותי ונתנו לי חודש חינם כדי שאבדוק איזה ספק עדיף.

הבעיה היחידה היא שאין לי כל כך כח להתקשר לתמיכה הטכנית שלהם שיחברו אותי לחיבור של בזק .. :\ כבר התייאשתי מכל הסיפור הזה של האינטרנט ..

פורסם

מי שעוקב אחרי הפורום יודע שהתחברתי לבנדל של ה-100M ב-HOT כאשר הספק הוא HOTNET. על מנת לבדוק את נכונות הטענה של בזב"ל, כי החיבור שלהם ללא חייגן אכן עובד על הכבל החדש ויש לו יתרון על החיבור של HOTNET, בקשתי כבר ביום ראשון שעבר להתנתק משירותי HOTNET.

למרות שעבר שבוע ולמרות שאני מנדנד ל-HOT יום יום, הם עדיין לא הצליחו לנתק אותי משירותי HOTNET. לכן גם הבדיקה של החיבור של בזב"ל מתעכבת.

מעניין עוד כמה זמן יקח ל-HOT להפריד את החבילה....

גבר אני תוך שבועיים וחצי פעמים התחברות לבזק , הבעיה שהנציגים של הוט לא יעודים איפה שמאל ואיפה ימין !

תתקשר לתמיכה של בב"ל ותבקש שהם יעשו שיחת ויעדה עם הוט.

כרגע אצלי יש שתי מנויים ואני מחובר בב"ל (חזרתי לפני 4 ימים)

פורסם

יש חדש?

פשוט תתקשר לבזב"ל ותבקש מהם לטפל בזה. הם יעשו שיחת ועידה מול הוט ויעבירו את הנתונים. ככה זה עובד בדר"כ.

אשמח שתעדכן בהקדם, כי הדיווח שלך עשוי להכריע מבחינתי (ובטח רבים נוספים) אם להשאר בהוטנט או לחזור לבזב"ל. תודה :)

פורסם

אני מנוי גם בהוט נט וגם בבזק בין לאומי

כרגע ביקשתי להתנתק מהוטנט כי המהירויות לא היו יציבות וגם כבר 3 ימים עוד לא חזרו אליי

אבל אמרו לי שאי אפשר להעביר אותי לבזק בבין לאומי עד שאני לא מתנתק מהוט נט

האם זה נכון?

אי אפשר רק לשנות ניתוב לבזק בין לאומי ?

פורסם

כרגע ביקשתי להתנתק מהוטנט כי המהירויות לא היו יציבות וגם כבר 3 ימים עוד לא חזרו אליי

האם זה נכון?

אפשר לשנות את הניתוב, תתקשר לתמיכה של בזק בינלאומי ותבקש שיבצעו את זה

פורסם

האם זה נכון?

זה נכון, אם התחברת להוט+הוטנט בחבילה מקורית. במידה ועשית את זה כך ותבקש ניתוק, בפעם הבאה שתרצה לחזור להוטנט אתה תאלץ לעשות את זה ע"י התקשרות להוטנט ישירות, כי הוט לא יטפלו בך יותר.

בכל מקרה, שינוי ניתוב בחיבור קבוע מחייב שיחת ועידה בין הוט, ספקית האינטרנט אליה אתה רוצה להעביר את הניתוב ובינך, כדי לבדוק שהכל עבר כמו שצריך. לעבור סתם כך מחברה לחברה בחיבור ללא חייגן זה כאב ראש לא קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים