עבור לתוכן

חוות דעת + צריך את עזרתכם במפרט מחשב ב-3000 עם חריגה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי אז בדקתי כמה דברים נוספים והגעתי למסקנה שבגלל שאני לא ממש בטוח לגבי שקט וזהו דבר שכן חשוב לי אז אלך על R3 ואחסוך את הפרוצדורה או אי הנעימות העלולה להיגרם לי בעקבות קנייה של מארז שאינו עונה לציפיותיי.

באמת המפרט שהגעתי אליו אחרי מחשב רבה קרובה מאוד למפרט ש-GMTK המליץ לי אם כי אני רוצה את ה-I5.

אבל עכשיו אני לגמרי לא סגור על לוח האם. זהו המפרט:

[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1

מחיר: ₪784 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support

מחיר: ₪134 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Biostar TH67B H67 Chipset - B3 for 1155

מחיר: ₪325 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Fractal Desing Define R3

מחיר: ₪507 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪370 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2

מחיר: ₪104 [/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס מסך: [/td] [td] Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

מחיר: ₪645 [/td] [/tr] [tr] [td]כונן אופטי: [/td] [td] LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪99 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]

סה"כ: ₪3072

[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr][/table]הבנתי שלוח האם תואם SATA 3 ויש לו אפשרות ל-CF אך למרות זאת לא שמעתי את השם Biostar כלל, ואני די מפקפק באמינות שלהם.

מישהו יכול להשרות בי את הביטחון הזה בקניה של לוח מחברה זו או שמא יהיה עדיף ואף מומלץ לקנות לוח של Gigabyte?

לוחות אם של Gigabyte יקרות יותר וזה אומר שאחרוג מהחריגה שזה דבר מאוד חריג לטעמי, לכן אעדיף לחרוג בתחום החריגה הנורמלי שהצבתי לעצמי.

מה עושים?

• תגובות 33
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכל הדיון המייגע הזה התחלת עם GTS450 תוך התייחסות לזה שאין לך זמן לגיימינג ומשם הגעת ל-6850 שהוא אומנם לא הכרטיס החזק בשוק אך עדיין מספק ביצועי גיימינג טובים אפילו על FHD, מה נסגר?

* אם אתה מתכוון לקחת כרטיס דוגמת ה-GTS450\6850 ואין לך כל כוונה להחליף אותו לכרטיס High-End בזמן הנראה לעין גם ספק 430W איכותי יספיק למערכת למרות שמחיר ה-620W אכן לא רע.

* ה-Biostar אמין כשאר החברות, החברה מהוותיקות בתחום אם כי לא הייתי מבסס מערך CF על לוח כזה עקב מגבלות רוחב הפס.

פורסם
  • מחבר

מכל הדיון המייגע הזה התחלת עם GTS450 תוך התייחסות לזה שאין לך זמן לגיימינג ומשם הגעת ל-6850 שהוא אומנם לא הכרטיס החזק בשוק אך עדיין מספק ביצועי גיימינג טובים אפילו על FHD, מה נסגר?

* אם אתה מתכוון לקחת כרטיס דוגמת ה-GTS450\6850 ואין לך כל כוונה להחליף אותו לכרטיס High-End בזמן הנראה לעין גם ספק 430W איכותי יספיק למערכת למרות שמחיר ה-620W אכן לא רע.

* ה-Biostar אמין כשאר החברות, החברה מהוותיקות בתחום אם כי לא הייתי מבסס מערך CF על לוח כזה עקב מגבלות רוחב הפס.

באמת אין לי זמן לגיימינג, לאחי הקטן יש, החלטתי למרות זאת ללכת על כרטיס טוב יותר שלפחות הוא יוכל לנצל זאת, זה לא שיש לי אופציה אחרת, הרי אמרתי שאשפר כרטיס מסך אם לא יהיה משהו אחר שנותן תמורה טובה למחיר, והאמת שבאמת לא מצאתי מלבד הפראקטל לצורכי שקט.

אני מקבל כאן את הרושם שאני גורם לאי לנעימות מסוימת ואולי אפילו היה עדיף שלא אשאל כלל וכלל.

אז צר לי שאני מתייעץ כל כך הרבה בקניית מחשב של כולה 3000 ש״ח, כשיש אנשים שקונים ג׳ינסים במחירים האלו ולא זקוקים כלל להתייצות.

3K בשביל אנשים מסוימים זה הרבה ויש אנשים שזה לא ממש מזיז להם, כולה 3K.

כך היה גם בקנית המחשב הקודם שלי, אני רוצה להוציא את המיטב מהתקציב.

האם אין מקום להתלבטות? האם עצם השם פורום מפרטים אומר שאני צריך לבחור את המפרט הראשון שהוצע לי?

הייתי מאוד שמח לקבל הודעה פרטית ״הדיון הופל למייגע, אנא סיים זאת עכשיו״ במקום לראות משהו בסגנון נכתב כאן לעיני כולם, מסכים איתי שזה יוצר אי נעימות? אי נעימות מצידי.

בנוסף אני רוצה להגיד שאני מאוד מודה לך (באמת ולא בציניות) ולשאר חברי הפורום על העזרה, עכשיו אני סגור על המפרט.

פורסם

אל תצטער, אם מישהו לא היה רוצה לעזור לך הוא פשוט לא היה מפרסם פה הודעה.

אף אחד לא אומר שהמפרט הראשון הוא זה שאתה צריך לקנות וגם אף אחד לא אומר שאתה צריך לקבל המלצה כזאת או אחרת בכלל ואתה מוזמן להחליט בעצמך.

כמו שאמרתי, ה-6850 נותן תמורה יפה לכסף אך אין טעם בספק 620W תוכל גם לקחת את ה-SS 430W ואת ה-Biosatar בלב שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים