עבור לתוכן

בעיה מוזרה בהצגת אתרים בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בפיירפוקס שהוא מציג אתרים מסויימים באופן משובש (תמונות מצורפות) באתרים כמו YNET וויקיפדיה ואפילו כאן בפורום. יש לציין שלא נתקלתי בבעיה באתרים אחרים, וגם אין לי בעיות בדפדפנים אחרים (אופרה, אקספלורר 9 מציג בעיות רק בויקיפדיה).

סרקתי את המחשב סריקה מלאה למצוא וירוסים, ספיוורים, ניקיתי את המחשב עם CCLEANER, ADVANCED SYSTEM CARE, לא מצא שום דבר, מחקתי את פיירפוקס והתקנתי מחדש והבעיה עדיין חוזרת על עצמה.

מה עוד אני יכול לעשות בשביל לתקן את הבעיה הזאת?

אודה לכל מי שיוכל לעזור.

[attachment deleted by admin]

פורסם

Ctrl-F5

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! היצלת אותי מכמעט פירמוט של המחשב! :kopfpatsch:

פורסם

אין שום סיבה לפרמט מחשב כתוצאה מתקלות כאלו ואחרות. למעשה מעטים מאד המקרים שיש צורך בכך כדי להיפטר מבעית תוכנה, ולרוב לאלו קיים פתרון אם יודעים לחפש אותו מספיק.

לשם השוואה, להשמיש מחשב מחדש לאחר פירמוט זה כשעה עבודה במידה ואתה מאורגן ומסודר עד למספר ימי עבודה, ותמיד יהיה איזה קובץ אחד או שניים שיאבד בתהליך ויגרום לתחושת אובדן.

פורסם

^ לא אם יודעים לעבוד ולנהל את המחשב בצורה מסודרת. להשמיש את המחשב יכול להיות מיידי אם אתה מפרמט, מתקין מערכת הפעלה + תוכנות

+דרייברים + עדכוני מערכת ואז מגבה הכל עם קובץ image. אח"כ הכל ממש פשוט. לפעמים ישנם בעיות שפשוט גוזלות זמן רב יותר לאיתור ותיקון

וכמובן כאב ראש מיותר.

פורסם
  • מחבר

אגב, סתם מתוך סקרנות, מה זה ctrl+f5, מה הוא עושה בדיוק, ולמה אין שום איזכור באופציות של אף דפדפן?

פורסם

אוקיי, נניח שאתה סופר מסודר ויש לך תמונה של המערכת, וגם תיקיית הבית שלך יושבת על מחיצה נפרדת (די מסובך אפילו לסיסאדמין ממוצע). ברגע שתפרוש את האימג' על הדיסק לא רק שתקבל עדכונים למערכת ההפעלה, אלא שאתה תרצה גם לעדכן את כל התוכנות שברשותך וגם להתקין תוכנות שלא הותקנו מראש על האימג'. גם אם תשמור את כל ההתקנות בתיקייה מיוחדת ותנהל רשימה של כל התוכנות והשינויים שעליך לעשות לאחר התקנה מחודשת של המערכת, עדיין מדובר פה על משהו שיקח לפחות חצי שעה; לפחות חצי שעה שהמחשב מושבת כמעט במלואו.

ואני שואל – בשביל מה זה נחוץ? הצלחת פעם להגיע לתקלה שבאמת פירמוט המחשב היה הברירה היחידה? מנסיוני המועט בניהול רשתות מחשבים גדולות מעטים מאד המקרים שבאמת הייתי צריך להצביע על פירמוט כפתרון ההולם ביותר.

פורסם

אגב, סתם מתוך סקרנות, מה זה ctrl+f5, מה הוא עושה בדיוק, ולמה אין שום איזכור באופציות של אף דפדפן?

Force Reload. מיועד למקרים בהם השרת מתעקש שהקובץ לא השתנה מהפעם האחרונה שביקשנו אותו ואנחנו רוצים להכריח טעינה מחדש של כל הקבצים המקושרים לדף הנוכחי.
פורסם

כמעט כל בעייה שקיימת ניתן לפתור בלי פרמוט. העניין הוא שלפעמים לפרמט זה יותר פשוט ויותר מהיר.

יכול להיות שבמערכות לינוקס (איתם אני קצת פחות מנוסה) זה פחות פשוט. בכל מקרה אנחנו קצת אוף-טופיק...

פורסם

כמעט כל בעייה שקיימת ניתן לפתור בלי פרמוט. העניין הוא שלפעמים לפרמט זה יותר פשוט ויותר מהיר.

יכול להיות שבמערכות לינוקס (איתם אני קצת פחות מנוסה) זה פחות פשוט. בכל מקרה אנחנו קצת אוף-טופיק...

פירמוט הוא אכן הפתרון המהיר ביותר ולרוב דורש פחות חשיבה, אבל בראייה רחבה הוא דורש הרבה יותר זמן (גם יצירת אימג' לוקחת זמן מה).

בלינוקס המצב פשוט יותר, כי מקובל לשמור את תיקיית הבית במחיצה נפרדת, וניתן לזהות בקלות איזה קבצי הגדרות משוייכים לאיזו תוכנה ולגבות אותם (במילים אחרות – אין רג'יסטרי כמו בווינדוס), וניתן גם לגבות את רשימת החבילות המותקנות ולהתקין בקלות רבה יותר רשימה של החבילות החסרות כדי להחזיר מערכת "נקייה" למצב העבודה הקודם שלנו. אבל שוב, גם בלינוקס מומלץ לפתור את הבעיה ולא לעקוף אותה עם פירמוט…

פורסם
  • מחבר

עדכון: הבעיה עדיין חוזרת על עצמה וגם CTRL + F5 לא עוזרים.

מה עוד יכולה להיות הבעיה? בדפדפנים אחרים אין את הבעיה הזאת.

תיקון: הבעיה נפתרה. שכחתי לאפשר בNOSCRIPT את הסקריפט של האתר. הבעיה נפתרה :)

פורסם

תודה למי שאמר לעשות ctrl+F5, פתר גם לי את הבעיה.

הבעיה היא - זה חוזר כל הזמן! אני כל הזמן צריך לעשות ctrl F5 בכל מיני אתרים, בעיקר בויקיפדיה כיוון שהדפים מוצגים לא נכון... למה לעזאזל? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים