עבור לתוכן

מחפש אוזניות 30 דולר בערך בארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך עזרה בלבחור אוזניות IN EAR, המחיר בערך 30$ בארה"ב לנגן mp4 בעיקר מוזיקה (רוק בעיקר אבל גם אחרים)

חשוב לי שיהיו עמידות, (עדיף כמובן גם אחריות להרבה זמן), איכות שמע טובה ואטימות טובה אבל לא צריך משהו מדהים רק שאני אוכל לשמוע בנסיעות בווליום נורמלי. תודה רבה!!! :)

פורסם

אזניות של meelectronics מאוד מומלצות לטווח מחירים הזה.

או m6 או m9

אני הזמנתי את ה m6p ועדיין לא קיבלתי

פורסם
  • מחבר

תודה באיזה מחיר אתה מזמין (לא כולל משלוח...)? כי ראיתי באיזה אתר שבM6 יש כמה גירסאות והמחיר אמור להיות 30 דולר אפילו שמצאתי באמזון ב15 דולר מה אתה אומר? שאלה אחרונה: יש הבדל בין m6 לm6s? תודה רבה!!!!

פורסם

אני קניתי את m6 מכאן (שיווק של המפעל המייצר באיביי):

http://www.ebay.com/itm/MEElectronics-Over-the-Ear-M6-Sound-Isolating-Sports-In-Ear-Headphones-Clear-/140719061208?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20c38278d8#ht_2756wt_922

יש גם בשחור:

http://www.ebay.com/itm/MEElectronics-Over-the-Ear-M6-Sound-Isolating-Sports-In-Ear-Headphones-Black-/140719060453?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20c38275e5#ht_2756wt_922

הגיעו תוך 6 ימים.

לא מכיר את m6s , אם התכוונת ל- m6p אז ל דגם עם סיומת P יש מיקרופון.

אתה יכול גם להיכנס לאתר של היצרן ולראות בעצמך את כל הדגמים שקיימים וההבדלים ביניהם:

http://www.meelec.com/

מקווה שעזרתי...

פורסם

תודה, גם אני שמתי עליהם עין. הם הגיעו באריזה הרשמית מאיביי או רק עם הנרתיק?

בנוסף, נשמח לשמוע מה חוות דעת קצרה :xyxthumbs:

פורסם

הגיעו באריזה רשמית, חדשה וסגורה (משום מה רשמו על האריזה מחיר נמוך מזה ששילמתי עבורן).

בנוגע להתרשמות: אני לא אאודיופיל וקניתי אותן למטרת ריצות\הליכות (ליד כביש) ונסיעות באוטובוס. כתחליף לאוזניות כפתור GUMMY של JVC,

כלומר אין לי אוזניות טובות שניתן להשוות איתן.

1. איכות הבניה - מעולה, החוט עטוף בסוג מתכת (?) שעטופה בפלסטיק גמיש. נק' החיבור 90 מעלות עם מגן גמיש על תחילת החוט (שלא יקרע\יסדק כי בד"כ זאת הנק' הכי חלשה) גם נק' V (היכן שחוט ימני ושמאלי מתמזגים) בנויה היטב עם הגנה.

2. איכות השמע - נגן הסנסה קליפ נשמע טוב, משתפר לאחר כמה עשרות שעות של ניגון, אין טענות לבאסים.

3. מיקרופוניות - מצוינת, אם אתה לא אוכל או מצחצח שיניים תוך כדי האזנה.

4. בידוד לרעשים - בינוני: מספיק טוב בשביל המטרות אליהן קניתי את האוזניות. עדיין שומעים רעשי אוטובוס וכביש, אך לא ברמה שתגרום לך להגביר את הווליום לרמות מזיקות. אם ידברו אליך ברחוב - כנראה שתצטרך לשלוף אוזניה אחת, אלא אם ידברו אליך ממש חזק.

* השתמשתי באטמים של 3 ושל 2 שלבים (לא הקטנים ביותר).

5. בסקירה של HEAD-FI התלוננו על החלק הקשיח שמעל האוזן - לי אין שום בעיה של נוחות איתו, ולא רואה סיבה לחתוך אותו עם סכין יפנית

לסיכום: לדעתי תמורה מצויינת למחיר הזול שלהן (כ 100 ש"ח כולל המשלוח).

פורסם

רוב תודות

פורסם
  • מחבר

תודה עזרת מאוד

פורסם
  • מחבר

רגע מה לגבי אחריות?? אני אצטרך לשלוח את זה לארה"ב אם זה מתקלקל????

פורסם

אחריות - שנה.

רשמית אתה תצטרך לשלוח אותן לארה"ב.

מעשית: קראתי בפורומים השונים שאנשים שאוזניותיהם התקלקלו כתבו על כך ל MEELECTRONICS וקיבלו בדואר אוזניות חדשות אפילו לפני ששלחו את המקולקלות לבדיקה במפעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים